Evenimente

Week-end de film la Cinema Arta

Week-end de film la Cinema Arta

Grupul pentru Management și Mediere Culturală aduce în fața arădenilor patru filme în weekendul 14-15 octombrie, la Cinematograful Arta.

Programul începe sâmbătă, la ora 16, cu proiecție și artist-talk cu Boris Mitic. Va fi proiectat „Elogiul nimicului” (In Praise of Nothing), cu o durată de 78 de minute, proiecția fiind urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri cu Boris Mitic, timp de 30 de minute. Evenimentul este în limba engleză.

A doua proiecție a zilei de sâmbătă va începe la ora 18:30, fiind vorba de filmul lui Andrei Ujică „Out of the present”, cu o durată de 96 de minute. Duminică, 15 octombrie, va fi proiectat filmul „Matei, Copil Miner”, coproducție româno-franceză. Cu o durată de 80 de minute, pelicula va fi urmată de o întâlnire cu Alexandra Gulea, regizorul filmului.

Weekendul de film se va încheia cu „Aproape toate sufletele de-aici” (Most of the Souls that Live Here), regizat de Igor și Ivan Buharov. Filmul cu o durată de 93 de minute va fi proiectat începând cu ora 18:00.