Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Filmul „Din nou îndrăgostită“, deschide seria „Filme de vacanță“, la Cinematograful Arta din Arad
Filmul „Din nou îndrăgostită“, deschide seria „Filme de vacanță“, la Cinematograful Arta din Arad

Filmul „Din nou îndrăgostită“, deschide seria „Filme de vacanță“, la Cinematograful Arta din Arad

Lungmetrajul „Din nou îndrăgostită“/„Love again“ (r. James C. Strouse) va fi proiectat la Cinematograful „Arta“ din Arad, deschizând seria „Filme de vacanță“.

Filmul în care joacă binecunoscuta Celine Dion și care a dat și cinci melodii pentru coloana sonoră va fi proiectat vineri, 28 iunie 2024, de la ora 19.00.

Accesul va fi gratuit, în limita locurilor disponibile.

„Profund emoționantă! O poveste deopotrivă captivantă și romantică despre ce înseamnă să primești o a doua șansă, dar și despre cum să continui să mergi mai departe după ce ai suferit o grea pierdere” – Kirkus.

„O incursiune sinceră și plină de compasiune în meandrele pline de suferință, dar reale, ale iubirii“ - USA Today.

Evenimentele de la Cinematograful „Arta“ sunt organizate de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.

 

SINOPSIS

Din nou îndrăgostită/Love again – SUA 2023

Comedie/Dramă/Romantic/Dragoste

Rating: AP-12 (Acordul părinților pentru copii cu vârste mai mici de 12 ani)

 

După o ceartă aprinsă, logodnicul Clarei a ieșit ca o furtună din apartamentul pe care îndrăgostiții îl împărțeau de ceva vreme, dar, înainte ca ei doi să aibă șansa de a se împăca, a murit într-un tragic accident. Au trecut doi ani de atunci, însă Clara încă este paralizată de durere, iar prietenii sunt îngrijorați pentru ea. Într-o încercare disperată de a spune ce a rămas nespus, tânăra începe să trimită mesaje pe telefonul fostului iubit. Ce nu știe ea este că numărul a fost între timp realocat.