Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • CONCURS CU PREMII. Regulamentul concursului „Îndrăgostit de Arad”
CONCURS CU PREMII. Regulamentul concursului „Îndrăgostit de Arad”

CONCURS CU PREMII. Regulamentul concursului „Îndrăgostit de Arad”

I.                  Organizatorul concursului

Organizatorul concursului este Primăria Municipiului Arad, prin Centrul

    Municipal de Cultură Arad.

 

II.                Perioada de desfășurare a concursului „Îndrăgostit de Arad”

 Concursul se va desfășura în perioada 14 – 26 februarie 2023.

·        Participarea la concurs se face în perioada 14.02.2023 – 25.02.2023, iar desemnarea și anunțarea câștigătorilor va fi în data de 26.02.2023, ora 12:00.

 

III.             Condiții de participare la concurs

Pentru a participa la Concurs este necesară acceptarea necondiționată și fără rezerve, de către participanți, a prezentului regulament, considerându-se drept reale, corecte și complete toate datele furnizate de participanți precum și acordul cu privire la acceptarea regulamentului prezentului Concurs manifestat de participanți în momentul înscrierii. Prin înscriere la concurs se înțelege postarea fotografiei pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Arad, la rubrica Eveniment.

Prin înscrierea la Concurs fiecare participant garantează că își dă  consimțământul prealabil pentru prelucrarea de date cu caracter personal.

Pentru identificare și ridicarea/intrarea în posesia premiului, câștigătorii desemnați vor prezenta reprezentanților Organizatorului un document de identitate, fără însă să fie reținute copii după acesta.

Angajații sau colaboratorii Organizatorului, precum și toate celelalte persoane implicate în acest proiect nu vor putea participa la acest Concurs, în sensul că nu li se vor putea acorda niciun fel premii.

Organizatorul își rezervă dreptul de a anula, în mod justificat, orice participare.

 

IV.           Mecanismul de concurs

Persoanele care doresc să participe la Concursul „Îndrăgostit de Arad” trebuie să formeze un cuplu și cel puțin unul dintre participanți să posede un act de identitate. 

Înscrierile și participarea la concurs vor avea loc în perioada 14.02.2023 – 25.02.2023.

Înscrierea în concurs se face gratuit, fără perceperea unei taxe directe sau indirecte.  Prin înscriere la concurs se înțelege postarea fotografiei pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Arad, la rubrica Eveniment.

 

Un cuplu poate participa printr-o singură înscriere la Concurs, adică postând o singură fotografie. 

Participarea la concurs se va face astfel: între 14 și 25 februarie 2023, cuplurile trebuie să se fotografieze cu decorurile amplasate pe platoul din fața Palatului Administrativ. Se încarcă doar o singură fotografie în secțiunea comentarii a evenimentului creat pe pagina de facebook a Primăriei Arad.

Vor fi declarate câștigătoare pozele postate pe pagina de facebook a event-ului care adună cele mai multe aprecieri (like-uri).

Menționăm că pozele satirice, umoristice sau care nu fac obiectul concursului vor fi șterse, precum și comentariile cu un limbaj licențios.

 

V.               Acordarea premiilor

Câștigătorii premiilor vor fi anunțați în 26 februarie, ora 12:00.

Cuplurile câștigatoare vor fi anunțate online și vor fi invitate să-și ridice voucher-ul premiului câștigat, urmând ca pe baza acestuia, să intre în posesia premiului propriu-zis.

 

VI.           Premiile concursului

Pozele câștigatoare vor fi premiate în funcție de numărul de like-uri luate în mod DESCRESCATOR.


Premiile vor fi următoarele:

Premiul 1   Un voucher în valoare de 200 lei pentru EA și un voucher în valoare de 200 lei pentru EL oferit de către Parfumerie Essence de Paris

Premiul 2   O cină romantică oferită de Aniroc Signature Hotel

Premiul 3     O cină romantică oferită de La Bottega Beer&Grill

Premiul 4     O cină romantică oferită de La Bottega Beer&Grill

Premiul 5     Două abonamente la Arad Open Air Festival 2023

Premiul 6     Două abonamente la Arad Open Air Festival 2023

Premiul 7    Două bilete pentru un cuplu la concert Filarmonică, după data de 26 februarie

Premiul 8    Două bilete pentru un cuplu la concert Filarmonică, după data de 26 februarie

VII.        Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt colectate și procesate pentru înscrierea și participarea în concursul „Îndrăgostit de Arad”. Datele colectate constă în nume, prenume, adresa e-mail și număr de telefon.  

Datele de contact vor fi utilizate de Organizator pentru comunicarea cu dumneavoastră prin canalele pe care le-ați aprobat pentru a vă ține la curent în legătură cu rezultatele concursului.

Datele enumerate vor fi folosite pentru predare voucher-ului și validarea cuplului câștigător.  

Datele dumneavoastră vor fi dezvăluite doar sponsorilor acestui concurs.

Vă asigurăm ca datele dvs. se prelucrează cu respectarea legii, în condiții de securitate și confidențialitate. Am adoptat toate masurile necesare, atât intern, cât și în ceea ce privește colaboratorii, pentru a asigura respectarea acestui principiu. Solicităm partenerilor noștri îndeplinirea acelorași condiții de Securitate si confidențialitate, în ceea ce privește datele personale.

 

VIII.    Partenerii evenimentului

Sponsorii concursului online de poze cuplu sunt: Parfumerie Essence de Paris , Aniroc Signature Hotel, La Bottega Beer&Grill, Arad Open Air Festival, Filarmonica Arad.