Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Filmul „Mărită-te cu mine“, la Cinematograful „Arta“ din Arad
Filmul „Mărită-te cu mine“, la Cinematograful „Arta“ din Arad

Filmul „Mărită-te cu mine“, la Cinematograful „Arta“ din Arad

Cu câteva zile înainte de Valentine’S Day (Ziua Îndrăgostiților), aducem pe marele ecran de la Cinematograful „Arta“ comedia romantică „Mărită-te cu mine”/„Marry me“, cu Jennifer Lopez, Maluma și Owen Wilson în rolurile principale.

Astfel, vineri, 10 februarie 2023, de la ora 19.00, vă invităm să sărbătoriți, în avans iubirea, la un film cu multe momente muzicale și o poveste de dragoste...ca în filme...

Accesul la film este gratuit.

Proiecțiile de filme de la Cinematograful „Arta“ sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad.

Filmul perfect pentru luna iubirii emoționează cu melodiile originale intepretate de Jennifer Lopez și de starul mondial de muzică latină Maluma.

O poveste de dragoste puțin probabilă dintre doi oameni diferiți care caută ceva real într-o lume în care valoarea se bazează pe like-uri și fani, „Mărită-te cu mine” este o comedie romantică modernă despre celebritate, căsătorie și rețelele sociale.

„Mărită-te cu mine” îi are ca protagoniști pe Lopez în rolul vedetei Kat Valdez și pe Owen Wilson în rolul lui Charlie Gilbert, un profesor de matematică – doi străini care acceptă să se căsătorească și de-abia apoi să se cunoască.

 

Sinopsis

Mărită-te cu mine/Marry me (SUA 2022)

Rating: Audiență generală

Comedie, Romantic, Dragoste, Muzical

 Kat Valdez (Lopez) este jumătatea celui mai sexy cuplu de celebrități, alături de cel mai nou star în devenire, Bastian (Maluma, care își face debutul în lungmetraj).

În timp ce hit-ul lui Kat și Bastian, „Marry Me”, urcă în topuri, ei sunt pe cale să se căsătorească în fața unui public format din fanii lor, într-o ceremonie care va fi transmisă pe mai multe platforme.

Profesorul divorțat de matematică Charlie Gilbert (Owen Wilson) se trezește obligat să meargă la concert de fiica sa Lou (Chloe Coleman, Big Little Lies, HBO) și de prietena lui cea mai bună (Sarah Silverman). Când Kat află, cu câteva secunde înainte de ceremonie, că Bastian a înșelat-o cu asistenta ei, viața ei ia o turnură neașteptată. Pe scenă, Kat decide să pună în public la îndoială dragostea, adevărul și loialitatea și lansează o cerere în căsătorie care șochează, căci cel care va zice, chiar și fără voia lui, „Da”, este inocentul profesor de matematică, practic, un om de pe cu totul altă planetă decât vedeta internațională.

Ceea ce începe ca o reacție impulsivă evoluează într-o dragoste neașteptată. Dar, pe măsură ce forțele conspiră pentru a-i separa, se pune întrebarea universală: pot doi oameni din lumi atât de diferite să unească prăpastia dintre ei și să construiască un loc numai al lor?