Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Comedia romantică „Bilet pentru Paradis“, la Cinematograful „Arta“ din Arad
Comedia romantică „Bilet pentru Paradis“, la Cinematograful „Arta“ din Arad

Comedia romantică „Bilet pentru Paradis“, la Cinematograful „Arta“ din Arad

Filmul „Bilet pentru Paradis“, o comedie romantică despre surpriza dulce a celei de-a doua șanse, va putea fi văzut, vineri, 3 februarie 2023, la Cinematograful „Arta“ din Arad.

Cu această proiecție, care va începe de la ora 19.00, se dă startul unor evenimente speciale în luna „îndrăgostiților“.

Accesul la toate proiecțiile organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad este gratuit.

Câștigătorii premiului Oscar, George Clooney și Julia Roberts, se reunesc pe marele ecran, în filmul „Bilet pentru paradis“ în rolul unor foști soți care se află într-o misiune comună de a o împiedica pe fiica lor îndrăgostită să facă aceeași greșeală pe care au făcut-o și ei cândva.

Regizat de Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again, scenarist al filmelor Best Exotic Marigold Hotel) după scenariul scris împreună cu Daniel Pipski, „Bilet pentru Paradis“ este produs George Clooney și de câștigătorul premiului Oscar, Grant Heslov (Argo, The Midnight Sky ) pentru Smokehouse Pictures și de Julia Roberts și Lisa Roberts Gillan și Marisa Yeres Gill (ambele coproducătoare executive, seria Homecoming) pentru Red Om Films.

„Bilet pentru Paradis“ este filmat în Queensland, Australia, cu ajutorul stimulentelor oferite de guvernul federal australian și de Strategia de atragere a producției a Screen Queensland.

Povestea urmărește doi părinți divorțați, care călătoresc în Bali pentru a-și opri fiica de la o nuntă spontană, deoarece sunt convinşi că aceasta își irosește viața din „dragoste” și face aceleași greșeli pe care le-au făcut și ei cu ani în urmă.

Și pentru a face asta, cuplul trebuie să conlucreze și să pună la cale un plan pentru a perturba nunta și, probabil, să o anuleze… doar că lucrurile nu merg așa cum au plănuit.