Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Animația „Bolt“, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște
Animația „Bolt“, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște

Animația „Bolt“, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște

  

Animația „Bolt“, care prezintă aventurile amuzante ale câinelui cu același nume, va fi proiectată în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște.

Versiunea filmului dublată în limba română va putea fi văzută vineri, 5 august 2022, de la ora 21.30.

Intrarea va fi liberă în limita locurilor disponibile.

Pentru super-câinele Bolt, fiecare zi este plină de aventură, pericole și intrigi - cel puțin până când camerele de luat vederi se opresc, căci Bolt este starul unui serial TV de succes.

Când el este transportat din greșeală la New York, vom avea parte de cea mai mare aventură: una pe bune, în lumea reală.

Înarmat doar cu convingerea că toate faptele sale nemaipomenite sunt în același timp și reale și însoțit de doi improbabil companioni (o pisică de casă și un hamster), Bolt va descoperi că nu are nevoie de super-puteri pentru a fi erou.

În film vor putea fi văzute cascadorii nemaipomenite de mare risc, multă acțiune și o dezlănțuire de faze comice care îi vor face și pe cei mai mari dintre spectatori să simtă că trăiesc!

Copiii vor înțelege că ceea ce văd la televizor e diferit față de realitate, și vor mai învăța ca prietenii te pot ajuta în atingerea scopului propus.

Pentru realizarea dublajului în limba română, și-au dat concursul Virgil Ianțu (Bolt), Mihaela Rădulescu (pisica Mittens) și Dani Otil (hamsterul Rhino).

Proiecțiile de filme de la Cinematograful din Grădiște sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad.