Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Comedia "Sleeper" în regia lui Woody Allen la Cinema Arta - vineri, 28 Iulie, ora 19.
Comedia "Sleeper" în regia lui Woody Allen la Cinema Arta - vineri, 28 Iulie, ora 19.

Comedia "Sleeper" în regia lui Woody Allen la Cinema Arta - vineri, 28 Iulie, ora 19.

Încheiem programul lunii iulie la Cinema Arta cu un film clasic și extrem de haios, un film care aruncă o privire nostalgică asupra viitorului - comedia "Sleeper" , în regia lui Woody Allen. Proiecția are loc vineri, 28 Iulie, ora 19. 


Jazz, parodie și umor neconvențional marchează tranziția lui Woody Allen de la stand-up la cinema, în al patrulea film al regizorului, film pe care îl vedem vinerea aceasta pe ecran mare!


------

SLEEPER (1973)


În 1973, cântărețul de jazz și proprietarul unui magazin de produse ecologice din Greenwich Village, Miles Munroe, moare în spital, în urma unei operații și, la insistențele surorii sale, este congelat. 200 de ani mai târziu, este readus la viață într-o lume nouă, într-un viitor distopic, al conformismului absolut, condusă cu mână de fier de un Conducător nevăzut, unde, pentru a supraviețui, Miles preferă să treacă drept android.Regia: Woody Allen 

Durata: 89 minute

Rating: AP12 - acordul părinţilor pentru copii sub 12 ani


------

Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultura Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.


Intrarea este liberă.