Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • StrArad Street Festival, ediția a doua StrArad Parc, ce și unde găsiți
StrArad Street Festival, ediția a doua StrArad Parc, ce și unde găsiți

StrArad Street Festival, ediția a doua StrArad Parc, ce și unde găsiți

Centrul Municipal de Cultură Arad și Asociația Combinatul Urban de Cultură organizează în perioada 21-23 iulie 2017 cea de-a doua ediție a festivalului stradal StrArad, în Parcul Mihai Eminescu.

 

StrArad Street Festival 2017 are trei secțiuni, unda dintre secțiuni fiind StrArad Parc, care cuprinde toate activitățile și atelierele ce se vor desfășura pe perioada festivalului. Pentru StrArad Parc organizatorii au pregătit o multitudine de activități, jocuri și ateliere, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

 

Cuvântul cheie pentru StrArad Parc este distracție. Conceptul StrARad Parc este unul inedit și  regrupează o varietate de activități din diverse arii, de la activități sportive, la jocuri, yoga, dans, videogames, boardgames, cățărări, tiroliană, teatru, ateliere de jonglerie și picioroange, street art, activități pentru copii.

 

De ce StrArad Parc e inedit? Pentru că activitățile care se desfășoară în mod normal în spații închise, StrArad le aduce în aer liber, iar dacă avem prejudecata că sportul înseamnă doar transpirație, la StrArad mișcarea este o distracție.

 

Ați jucat sau ați dorit vreodată să jucați foosball? Dar v-ați gândit cum ar fi ca „pionii” de foosball să fiți chiar voi? La StrArad veți putea juca Human Foosball, jocul a fost construit special pentru această ediție a festivalului și promitem că distracția va fi nelipsită.

 

Sau poate vă tentează mai mult sportul minții? Am pregătit un șah gigant, pentru că și șahul se poate juca….altfel. Ori sunteți fani ai jocului Jenga? Un Jenga Gigant va fi amplasat la StrArad Parc. Nu ai mai jucat Jenga? Nu trebuie ratat!

 

Cu siguranță cu toții am jucat X și O și avioanele. Hai să descoperi variantele StrArad, unde nu vom folosi nici pixul, nici hârtia.

 

Supernintendo? Jocuri video? E nevoie să spunem mai mult?

 

De teatru în parc ce ziceți? Teatrul pe roți vine la StrArad. În plus, au pregătit pentru voi trei ateliere: un atelier de marionete, unul de jonglerii și unul de picioroange.