Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Spectacolul-concert „Tu ești primăvara mea“, cu QBand și invitații, va avea o ediție caritabilă
Spectacolul-concert „Tu ești primăvara mea“, cu QBand și invitații, va avea o ediție caritabilă

Spectacolul-concert „Tu ești primăvara mea“, cu QBand și invitații, va avea o ediție caritabilă

Spectacolul-concert „Tu ești primăvara mea“, organizat de formația arădeană QBand în colaborare cu Primăria Municipiului Arad, Filarmonica Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad și Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ din Arad, va avea o ediție caritabilă, fondurile obținute din vânzarea biletelor urmând să fie donate Crucii Roșii, filiala Arad, cu destinația Ucraina.

După ce toate biletele disponibile pentru spectacolele din 8 Martie și 9 martie au fost vândute, organizatorii au decis să mai prezinte încă un spectacol, de data aceasta cartitabil.

Spectacolul „Tu ești primăvara mea“, ediție caritabilă, va avea loc în 10 martie 2022, de la ora 19.00, la sala de concerte de la Palatul Cultural.

Impresionați de războiul care a început în timp ce toate pregătirile pentru spectacolul concert dedicat Zilei Femeii au fost gata, toți cei implicați în organizarea acestui eveniment, s-au mobilizat și au decis că se poate organiza a treia ediție, încasările din vânzarea biletelor, estimate la 25.000 de lei, urmând să ajungă în Ucraina, țară greu încercată în aceste zile.

„De câteva zile cel mai fierbinte subiect este războiul din Ucraina. Evident că s-a născut întrebarea: noi ce putem face ca artiști? George Dancu a spus: noi putem să cântăm! Astfel s-a născut ideea de a mai susține un concert în data de 10 martie, mai ales că pentru reprezentațiile din 8 și 9 martie s-au vândut toate biletele, într-un timp foarte scurt. Va fi același concert, cu același concept nou și aceeași soliști, doar că de această dată toate veniturile rezultate în urma vânzării biletelor vor merge către Crucea Roșie România - Filiala Arad, cei mai în măsură să decidă în colaborare cu omologii lor din Ucraina, care ar fi nevoile momentului. Este tot ce putem face noi ca artiști pentru a-i ajuta pe cei care, în această perioadă, au mare nevoie de noi”, a afirmat Claudia Iuga, solista formației Q Band.

QBand, cu soliștii Claudia Iuga și George Dancu, va oferi un spectacol extraordinar alături de orchestra Filarmonicii din Arad, dirijată de Laurențiu Muntean și soliștii invitați: Geanina Giblak, Dragoș Moldovan, Mădălina Boroneanț, Zoltan Lovas, Alexandra Drăgan, Ioan Moțiu, Gabi Iorga (saxofon), Cosmin Dema (acordeon).

Spectacolul va prezenta melodii nemuritoare, din toate timpurile, reorchestrate pentru acest proiect de Onișor Rodilă și Laurențiu Muntean.

Biletul de intrare costă 50 de lei/persoană.

Biletele se vor pune în vânzare începân de miercuri, 3 martie 2022, la casieria Filarmonicii Arad

Program casierie Filarmonica Arad:

Luni: 09.00 – 13.00

Marți: 09.00 – 13.00

Miercuri: 12.00 – 16.00

Joi: 09.00 – 13.00, 17.00-18.45

În ziua concertului: 09.00-13.00 și 17.00-18.45