Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • „Special pop clasic“ - recital online cu Cvartetul Adagio
„Special pop clasic“ - recital online cu Cvartetul Adagio

„Special pop clasic“ - recital online cu Cvartetul Adagio

Un recital de muzică clasică va putea fi văzut online cu ocazia Valentine’s Day, protagoniștii, Cvartetul Adagio din Arad, pregătind o selecție de hit-uri pop din topurile internaționale, adaptate pe partituri clasice.

Concertul cameral „Special pop clasic“, organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad, va fi transmis online duminică, 13 februarie 2022, de la ora 20.00 la adresele:

www.cmcarad.ro/video

www.facebook.com/CentrulMunicipaldeCulturaArad

www.facebook.com/CinematografGrădiște

Membrii cvartetului Adagio din Arad, cunoscuți publicului din Arad dar și din țară, vor prezenta mai multe șlagăre din topuri internaționale din repertoriul artiștilor Clean Bandit, U2, Jesse Glyne și nu numai, transpuse pe partituri clasice.

Dorim să oferim, astfel, un moment de realaxare prin muzică, în luna în care se marchează două evenimente dedicate iubirii: Valentine’s Day și Dragobetele.  

Despre Cvartetul Adagio

Cvartetul Adagio, o prezență profesionistă pe scena locală, compus din patru tineri absolvenți ai Facultăților de Muzică din Cluj și Timișoara – Marina Lei, Florin Gherghel – concert maestrul Filarmonicii de Stat din Arad, care, temporar, o înlocuiește pe Foriana Cenădan, Gavril Cenădan și Romeo Sălăjan.

Aceștia și-au propus și au reușit să ofere o înfățișare „modernă“ conceptului clasic de „cvartet de coarde“, prin abordarea unui repertoriu diversificat: muzică de film, tangouri, valsuri, ragtime-uri, muzică de divertisment, ambientală, muzică de jazz și cafe-concert.