Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • „Bucurii pentru copii, online“, ediție specială de Crăciun
„Bucurii pentru copii, online“, ediție specială de Crăciun

„Bucurii pentru copii, online“, ediție specială de Crăciun


Evenimentul „Bucurii pentru copii, online“, ajuns la ediția a VIII-a, va continua în perioada 23 - 24 decembrie, cu un atelier de creație și o piesă de teatru de păpuși, care sperăm să ne aducă în case și în suflete magia Crăciunului.

Astfel, pe pagina de internet a Centrului Municipal de Cultură Arad, www.cmcarad.ro/video și pe pagina de Facebook www.facebook.com/Cinematograf Grădiște vor fi postate atelierul de creație „Farmecul iernii, partea a treia“ și piesa de teatru de păpuși „Poveste de Crăciun“, producții ale Teatrului de Animație „Piticot“ din Arad.

Acestea vor putea fi urmărite online după următorul program:

Joi, 23 decembrie 2021, ora 10.00 – atelier de creație „Farmecul iernii, partea a treia“

Vineri, 24 decembrie 2021, ora 10.00 – piesa de teatru de păpuși „Poveste de Crăciun“ – cu Teatrul de animație „Piticot“ din Arad

Scopul evenimentului „Bucurii pentru copii, online“ este să le ofere celor mici momente educative folosind poveștile și basmele atât de cunoscute  și făcând din tehnologie un aliat pentru joacă în lumea reală, care să le îmbunătățească expresivitatea, sociabilitatea, abilitatea de a crea lucruri noi.

Evenimentul „Bucurii pentru copii, online“ este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad.

 

Atelier de creație „Farmecul iernii“

În cadrul atelierului de creație „Farmecul iernii“, cei mici și cei mari vor învăța să creeze tablou cu tematica „Sărbătorile de Crăciun“.

Piesa de teatru de păpuși „Poveste de Crăciun“

Piesa de teatru de păpuși „Poveste de Crăciun“ este un spectacol recomandat copiilor cu vârste între 3 și 9 ani.

Doi frați, Ioana și Dănuț, îl așteaptă pe Moșul în seara de Crăciun. Oare vine sau nu vine? Este o poveste despre magia Crăciunului, despre bucurii adevărate, indiferent de vârstă, despre sărbătorile în familie și despre puterea gândului pur.

O poveste despre magia Crăciunului, care demonstrează, încă odată dacă mai era nevoie, că toate dorințele se împlinesc.