Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Piesa de teatru de păpuși „Coliba iepurașului“, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște
Piesa de teatru de păpuși „Coliba iepurașului“, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște

Piesa de teatru de păpuși „Coliba iepurașului“, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște

Un spectacol de teatru de păpuși va avea loc în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște, eveniment care, pe lângă proiecțiile de filme, are ca scop diversificarea activităților cultural-artistice oferite de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură.

Astfel, sâmbătă, 2 octombrie 2021, de la ora 17.30, în grădina de vară de la  cinematograful din cartierul Grădiște va putea fi văzut spectacolul de teatru de păpuși live și interactiv „Coliba iepurașului“, adaptare după povestea lui O. Căpiță, pus în scenă de Teatrul de animație „Piticot“ din Arad. Intrarea la spectacol este liberă și se va face doar pe bază de rezervare. Rezervări se pot face numpărul de  telefon/WhatsApp 0740-946 821.

Spectacolul de teatru de păpuși este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Înaintea spectacolului, copiii vor putea să participe la jocuri interactive.

„Coliba iepurașului“ este o minunată poveste despre prietenie. Ionică este un iepuraș drăgălaș dornic să meargă la grădiniță și să se joace cu copiii, dar de data asta nu poate pentru că trebuie să-și facă o căsuță în care să treacă iarnă. Ajutat de sfaturile copiilor, își construiește cea mai rezistentă și călduroasă colibă, dar îi va fi furată de vicleana vulpe. Va reuși oare Ionică să-și recapete căsuța? Bineînțeles, pentru că are foarte mulți prieteni. Cine sunt aceștia? Rămâne să-i descoperiți.

 

Condiții de participare

La spectacolele de teatru de păpuși pot participa persoanele vaccinate anti-COVID, persoanele cu test RT-PCR negativ (valabil maxim 72 ore), persoanele cu test antigen rapid (valabil maxim 24 ore), persoanele care se află între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

Participarea la spectacole se va face cu respectarea măsurilor de protecție sanitară, în limita locurilor disponibile.