Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Piesa de teatru de păpuși „Hänsel şi Gretel“, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște
Piesa de teatru de păpuși „Hänsel şi Gretel“, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște

Piesa de teatru de păpuși „Hänsel şi Gretel“, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște

Un spectacol de teatru de păpuși va avea loc în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște, eveniment care, pe lângă proiecțiile de filme, are ca scop diversificarea activităților cultural-artistice oferite de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură.

Astfel, sâmbătă, 25 septembrie 2021, de la ora 17.30, în grădina de vară de la  cinematograful din cartierul Grădiște va putea fi văzut spectacolul de teatru de păpuși „Hänsel şi Gretel“, un spectacol muzical și antrenant, adaptat după basmul Fraților Grimm și pus în scenă de Teatrul de animație „Piticot“ din Arad.

Înaintea spectacolului, copiii vor putea să participe la jocuri interactive.

„Hänsel şi Gretel“ este prezintă aventura a doi frați, în căutarea drumului lor spre casă.

Hänsel şi Gretel reușesc să o înfrângă pe vrăjitoarea cea rea, dupa care se reîntâlnesc cu tatăl lor iubitor, care nu-i va mai părăsi niciodată. Povestea ne învață că trebuie să ne ascultăm părinții și să nu trecem, niciodată, peste cuvântul lor.

Intrarea la spectacol este liberă și se va face doar pe bază de rezervare. Rezervări se pot face numpărul de  telefon/WhatsApp 0740-946 821.

Spectacolul de teatru de păpuși este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

La spectacolele de teatru de păpuși pot participa persoanele vaccinate anti-COVID, persoanele cu test RT-PCR negativ (valabil maxim 72 ore), persoanele cu test antigen rapid (valabil maxim 24 ore), persoanele care se află între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

Participarea la spectacole se va face cu respectarea măsurilor de protecție sanitară, în limita locurilor disponibile.