Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Animația „Zootopia“ – proiecție specială, în curtea Catedralei Ortodoxe Vechi din Arad
Animația „Zootopia“ – proiecție specială, în curtea Catedralei Ortodoxe Vechi din Arad

Animația „Zootopia“ – proiecție specială, în curtea Catedralei Ortodoxe Vechi din Arad

Curtea Catedralei Ortodoxe Vechi din Arad va găzdui, sâmbătă, 18 septembrie 2021, de la ora 20.00, o proiecție de film în aer liber, pe marele ecran putând fi văzută animația dublată în limba română „ZOOtopia“.

Intrarea este liberă.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, proiecția filmului se va amâna.

Proiecția de film este organizată de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad, cu sprijinul Parohiei Arad-Centru.

La proiecțiile de filme și la spectacolele de teatru de păpuși pot participa persoanele vaccinate anti-COVID, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele cu test RT-PCR negativ (valabil max. 72 ore), persoanele cu test antigen rapid (valabil max. 24 ore) și persoanele care se află între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

 

Zootopia (SUA, 2016)

 

Gen film: Animație, Comedie, Acțiune

Distribuitor: Pro Video

Durata: 108 minute

Rating: Audiență generală

În oraşul animal Zootopia, o vulpe cu gura mare trebuie să fugă când i se înscenează o crimă. Poliţistul cel mai bun din Zootopia, un iepure neprihănit, este pe urma vulpii, dar când amândoi devin ţintele unei conspiraţii, sunt obligaţi să lucreze împreună şi descoperă că şi duşmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni.