Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Zilele Aradului 2021. Filmul „Regele Leu“, proiectat în Parcul „Mihai Eminescu“
Zilele Aradului 2021. Filmul „Regele Leu“, proiectat în Parcul „Mihai Eminescu“

Zilele Aradului 2021. Filmul „Regele Leu“, proiectat în Parcul „Mihai Eminescu“

 

Prima proiecție de film din cadrul Zilelor Aradului va avea loc luni, 16 august 2021, de la ora 21.00, pe un ecran gigant care va fi amplasat în Parcul „Mihai Eminescu“ din spatele Palatului Administrativ.

Spectatorii vor putea să urmărească filmul „Regele Leu“, dublat în limba română.

Intrarea este liberă.

Participarea la proiecția de film va fi posibilă cu respectarea măsurilor de protecție și control a infecțiilor, propuse a se aplica pe toată perioada stării de alertă, conform anexei la HNCSU nr 44/7 iulie 2021.

La intrarea în Parcul „Mihai Eminescu“ vor exista puncte de testare, astfel încât persoanele care nu sunt vaccinate, nu au un test PCR, un test antigen sau o dovadă că au trecut prin boală sunt rugate să se prezinte cu 30 de minute mai repede la unul dintre punctele de testare.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, proiecția filmului se va amâna.

 

Regele Leu (SUA, 2019)

 

Gen film: Animație, Aventuri, Dramă, Familie

Distribuitor: Pro Video

Durata: 118 minute

Rating: Audiență generală

În acest remake live-action, Disney ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu.

Scar, fratele regelui Mufasa și fost pretendent la tron, are propriul plan în legătură cu viitorul ținutului. Lupta pentru autoritate și putere în regatul din Pride Rock este plină de trădare, dramă și tragedie, iar micul Simba ajunge să fie exilat. Cu ajutorul unor noi prieteni neobișnuiți și haioși, Simba va lupta pentru a-și lua înapoi ceea ce este de drept al lui, tronul din savana africană.

Actorul James Earl Jones și-a împrumutat vocea pentru Mufasa, la fel ca în filmul original din 1994. Tânărul leu Simba este interpretat de Donald Glover, iar Beyoncé o interpretează pe Nala, prietena din copilărie a lui Simba, care îi devine apoi parteneră.