Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Animația „Coco“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște
Animația „Coco“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Animația „Coco“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

 

Grădina de vară de la cinematograful din cartierul Grădiște va găzdui, o nouă proiecție de film în aer liber, în cadrul evenimentului „Seri de filme în aer liber pentru copii“.

Astfel, vineri, 30 iulie 2021, de la ora 21.30, pe marele ecran va rula animația „Coco“, dublată în limba română, pentru a fi accesibilă copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Intrarea este liberă și se face pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile.

Cei care doresc să-și rezerve locuri au la dispoziție numărul de telefon/WhatsApp 0740.946.821.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, proiecția filmului se va amâna.

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

La proiecțiile de filme și la spectacolele de teatru de păpuși pot participa persoanele vaccinate anti-COVID, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele cu test RT-PCR negativ (valabil max. 72 ore), persoanele cu test antigen rapid (valabil max. 24 ore) și persoanele care se află între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

Participarea la spectacole se va face cu respectarea măsurilor de protecție sanitară (dezinfectare, termometrizare, mască de protecție obligatorie), în limita locurilor disponibile.

 

Coco (SUA, 2017)

 

Gen film: Animație, Aventuri, Comedie

Distribuitor: Pro Video

Durata: 109 minute

Rating: Audiență generală

Deși în familia sa muzica e interzisă de generații, tânărul Miguel (Anthony Gonzalez) visează să devină un adevărat cântăreț, la fel ca idolul său Ernesto de la Cruz (Benjamin Bratt).

Încercând cu disperare să-și dovedească talentul, Miguel se trezește prins în uluitorul și coloratul Ținut al Morților.

Acolo, îl întâlnește pe fermecătorul pezevenchi Hector (Gael García Bernal). Împreună, cei doi noi prieteni pornesc într-o călătorie extraordinară pentru a dezlega misterul ascuns de generații în familia lui Miguel.

Colorată ca o pălărie mexicană şi vibrantă ca o chitară în mâini de maestru, „Coco“ este una dintre acele animaţii pe care nu o poţi uita curând. Şi nu doar pentru calităţii imaginii – spectacolul lumii de dincolo, personajele expresive, creativitatea animatorilor – cât, mai ales, pentru emoţiile puternice pe care le stârneşte povestea.