Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Animația „Neînfricata“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște
Animația „Neînfricata“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Animația „Neînfricata“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

 

Grădina de vară de la cinematograful din cartierul Grădiște va găzdui o nouă proiecție de film în aer liber, în cadrul evenimentului „Seri de filme în aer liber pentru copii“.

Astfel, sâmbătă, 24 iulie 2021, de la ora 21.30, pe marele ecran va rula animația „Neînfricata“, dublată în limba română, pentru a fi accesibilă copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Intrarea este liberă și se face pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile.

Cei care doresc să-și rezerve locuri au la dispoziție numărul de telefon/WhatsApp 0740.946.821.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, proiecția filmului se va amâna.

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

La proiecțiile de filme și la spectacolele de teatru de păpuși pot participa persoanele vaccinate anti-COVID, pentru cau au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele cu test RT-PCR negativ (valabil max. 72 ore), cu test antigen rapid (valabil max. 24 ore) sau persoanele care se află între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

Participarea la spectacole se va face cu respectarea măsurilor de protecție sanitară (dezinfectare, termometrizare, mască de protecție obligatorie), în limita  locurilor disponibile.

 

Neînfricata (SUA, 2012)

 

Gen film: Animație, Aventuri, Acțiune

Distribuitor: Pro Video

Durata: 100 minute

Rating: Audiență generală

Premii: Un premiu Oscar pentru „Cel mai bun film de animație (lungmetraj)“, premiul Globul de Aur pentru ce mai bun film de animație, un premiu BAFTA pentru cea mai bună animație

Brave este povestea încăpățânatei prințese Merida, fiica Regelui Fergus și a Reginei Elinor, o arcașă iscusită și o fire războinică, gata oricând să lupte pentru ceea ce își dorește. Decisă să își croiască propriul destin, Merida sfidează un obicei vechi de când lumea, stabilit de regii scoțieni, iar acțiunile nesăbuite ale Meridei provoacă haos și furie în întregul regat. Atunci când prințesa cere ajutorul unei vrăjitoare pentru a-și îndeplini dorința, un blestem cumplit se abate asupra familiei regale. Astfel, Merida trebuie să dea dovadă de curaj și să-și folosească talentele și resursele pentru a dezlega blestemul înainte să fie prea târziu. Pe măsură ce se luptă cu puternica vrajă, Merida devine o eroină și învață semnificația curajului adevărat.

„Neînfricata“ este o poveste animată care va fascina spectatorii de toate vârstele și îi va purta pe frumoasele meleaguri ale Scoției, unde vor trăi, alături de încăpățânata, războinica și rebela prințesă Merida, o aventură de neuitat.