Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Piesa de teatru de păpuși „Aladdin și lampa fermecată“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște
Piesa de teatru de păpuși „Aladdin și lampa fermecată“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Piesa de teatru de păpuși „Aladdin și lampa fermecată“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Un spectacol de teatru de păpuși va avea loc în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște, eveniment care, pe lângă proiecțiile de filme, are ca scop diversificarea activităților cultural-artistice oferite de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură.

Astfel, sâmbătă, 24 iulie 2021, de la ora 18.00, la cinematograful din Grădiște, în grădina de vară, va putea fi văzut spectacolul de teatru de păpuși „Aladdin și lampa fermecată“, un spectacol muzical, antrenant și plin de culoare, adaptat după povestea populară din Orientul Mijlociu și pus în scenă de Teatrul de animație „Piticot“ din Arad.

Înaintea spectacolului, copiii vor putea să participe la diverse jocuri muzicale interactive.

„Aladdin și lampa fermecată“ este un spectacol recomandat copiilor cu vârste între 3 și 9 ani, adaptare după o poveste orientală, despre curaj, înțelepciune și adevăr.

Aladdin este un tânăr sărac dar curajos și cinstit. Vrăjitorul Jaffar pune mâna pe lampa fermecată, al cărei duh îndeplinea orice dorință a stăpânului, dar pentru foarte puțin timp.

Istețimea și curajul îl fac pe Aladdin să-și recapete lampa și odată cu ea, pe Jasmine (fiica sultanului) și palatul dobândit cinstit.

Intrarea la spectacol este liberă și se va face pe bază de rezervare.

Rezervări se pot face la telefon/WhatsApp 0740 946 821.

Spectacolul de teatru de păpuși este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

La spectacolele de teatru de păpuși pot participa persoanele vaccinate anti-covid  sau cu test RT-PCR negativ (valabil maxim 72 ore), test antigen rapid (valabil maxim 24 ore), persoanele trecute prin boală (dacă au trecut 180 zile de la vindecare).

Participarea la spectacole se va face cu respectarea măsurilor de protecție sanitară (dezinfectare, termometrizare, mască de protecție obligatorie), în limita locurilor disponibile.