Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Animația „Pinocchio“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște
Animația „Pinocchio“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Animația „Pinocchio“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

 

Grădina de vară de la cinematograful din cartierul Grădiște va găzdui, în această săptămână, a doua proiecție de film în aer liber, în cadrul evenimentului „Seri de filme în aer liber pentru copii“.

Astfel, sâmbătă, 17 iulie 2021, de la ora 21.45, pe marele ecran va rula filmul „Pinocchio“, animație dublată în limba română, pentru a fi accesibilă copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Intrarea este liberă și se face pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile.

Cei care doresc să-și rezerve locuri au la dispoziție numărul de telefon/WhatsApp 0740.946.821.


Participarea în grădina de vară va fi posibilă cu respectarea măsurilor de protecție și control a infecțiilor, propuse a se aplica pe toată perioada stării de alertă, conform anexei la HNCSU nr 44/7 iulie 2021.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, proiecția filmului se va amâna.

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

 

Pinocchio (SUA)

 

Gen film: Animație, Aventuri, Dramă, Familie

Distribuitor: Pro Video

Durata: 88 minute

Rating: Audiență generală

Pinocchio este cel mai inovator și substanțial film al lui Disney. Virtuozitatea tehnică n-ar însemna nimic dacă nu ar duce la un rezultat atât de frumos. Leonard Maltin - 1973 (The Disney Films).

Pinocchio este un film de animație lansat pe 7 februarie 1940 în Statele Unite, produs de Walt Disney și regizat de Ben Sharpsteen și Hamilton Luske.

Este al doilea film din seria de filme animate Disney, serie care a început în 1937 o dată cu „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici“, și filmul de animație clasică cu cele mai importante încasări din toate timpurile.

Este bazat pe povestirea „Aventurile lui Pinocchio“ a lui Carlo Collodi.