Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Filmul „Regele Leu“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște
Filmul „Regele Leu“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Filmul „Regele Leu“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște


Grădina de vară de la cinematograful din cartierul Grădiște va găzdui, în această săptămână, prima proiecție de film în aer liber, în cadrul evenimentului „Seri de filme în aer liber pentru copii“.

Astfel, vineri, 16 iulie 2021, de la ora 21.45, pe marele ecran va rula filmul „Regele Leu“, dublat în limba română, pentru a fi accesibil copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Intrarea este liberă și se face pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile.

Cei care doresc să-și rezerve locuri au la dispoziție numărul de telefon/WhatsApp 0740.946.821.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, proiecția filmului se va amâna.

Participarea în grădina de vară va fi posibilă cu respectarea măsurilor de protecție și control a infecțiilor, propuse a se aplica pe toată perioada stării de alertă, conform anexei la HNCSU nr 44/7 iulie 2021.

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

 

Regele Leu (SUA, 2019)

 

Gen film: Animație, Aventuri, Dramă, Familie

Distribuitor: Pro Video

Durata: 118 minute

Rating: Audiență generală

În acest remake live-action, Disney ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu.

Scar, fratele regelui Mufasa și fost pretendent la tron, are propriul plan în legătură cu viitorul ținutului. Lupta pentru autoritate și putere în regatul din Pride Rock este plină de trădare, dramă și tragedie, iar micul Simba ajunge să fie exilat. Cu ajutorul unor noi prieteni neobișnuiți și haioși, Simba va lupta pentru a-și lua înapoi ceea ce este de drept al lui, tronul din savana africană.

Actorul James Earl Jones și-a împrumutat vocea pentru Mufasa, la fel ca în filmul original din 1994. Tânărul leu Simba este interpretat de Donald Glover, iar Beyoncé o interpretează pe Nala, prietena din copilărie a lui Simba, care îi devine apoi parteneră.