Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • În atenția arădenilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie
În atenția arădenilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie

În atenția arădenilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie

Cuplurile care, în acest an, împlinesc 50 de ani de la oficierea căsătoriei sunt rugate să anunțe Centrul Municipal de Cultură Arad pentru a fi luate în evidență, în vederea participării la sărbătoarea oficială care va fi organizată în cadrul Zilelor Aradului, ediția 2021.

Este vorba despre căsătoriile oficiate în anul 1971, în municipiul Arad, iar cei în cauză trebuie să prezinte copii după buletinele soților și o copie după certificatul de căsătorie.

La sediul Centrului Municipal de Cultură Arad, din Bulevardul Revoluției, nr. 97, ap. 4, se pot prezenta unul dintre membrii familiei sau aparținători (rude de gradul I).

Orarul instituției este luni până joi, între orele 8.00 – 17.00, și vineri, între orele 8.00 – 14.00.

Persoanele nedeplasabile pot să sune la numărul de telefon 0371.501.072 (persoană de contact d-na. Ramona Socaci), urmând să primească toate informațiile necesare.

Luarea în evidență a acestor cupluri este necesară odată cu intrarea în vigoare a Regulamentului european privind protecţia datelor cu caracter personal, care are ca scop garantarea şi protejarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la viaţa intimă, familială şi privată, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.