Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • „Povești în prag de iarnă“ – spectacol online cu Daniel Julean și Nicoleta Maria Brola
„Povești în prag de iarnă“ – spectacol online cu Daniel Julean și Nicoleta Maria Brola

„Povești în prag de iarnă“ – spectacol online cu Daniel Julean și Nicoleta Maria Brola

 

Un spectacol de muzică folk, colinde și cântece de iarnă va fi transmis online, în cadrul Programului de evenimente dedicate Sărbătorilor de Iarnă.

Astfel, duminică, 20 decembrie 2020, de la ora 20.00, va fi difuzat spectacolul „Povești în prag de iarnă“ cu Daniel Julean și Nicoleta Maria Brola.

Înregistrarea spectacolului va putea fi vizionată la adresele www.cmcmarad.ro/live și https://www.facebook.com/CentrulMunicipaldeCulturaArad

www.facebook.com/MuzeulPreparandiei.

Daniel Julean a descoperit muzica folk în anii ’70, când l-a impresionat felul în care  folkiştii îşi interpretează cântecele la chitară.

De-a lungul anilor a participat la turnee şi spectacole în întreaga ţară, cântând alături de  mari nume ale folkului, cum ar fi: Mircea Vintilă, Florian Pittiş, Nicu Alifantis, Ducu Bertzi,  Mircea Bodolan, Victor Socaciu, Marius Baţu.

Acesta va interpreta în spectacolul de duminică seara câteva melodii împreună cu soprana Maria Nicoleta Brola, împreună cu care are o colaborare în care muzica folk se împletește cu muzica de operă.

Maria Nicoleta Brola a studiat canto și artă scenică la Academia de Muzică „Gheorghe Dima“ din Cluj Napoca și are un masterat în muzică la Universitatea de Vest din Timișoara.

Este cadru didactic la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi“ din Arad și colaborează în concerte tematice cu instituții de cultură din Arad, Cluj, Timișoara, Lugoj. De-a lungul timpului a susținut diverse concerte în turnee în țări precum Cehia, Ungaria, Franța, Elveția.

Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad.