Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • „Vis de iarnă“ – spectacol online cu Nova Band
„Vis de iarnă“ – spectacol online cu Nova Band

„Vis de iarnă“ – spectacol online cu Nova Band

 

Un spectacol de muzică folk, colinde și cântece de iarnă va fi transmis live de la

cinematograful din Grădiște, în cadrul Programului de evenimente dedicate Sărbătorilor de Iarnă.

Astfel, sâmbătă, 14 noiembrie 2020, de la ora 19.00, va avea loc transmisiunea live a spectacolului „Vis de iarnă“ prezentat pe scena cinematografului din Grădiște de trupa arădeană Nova Band, pe paltforma https://www.facebook.com/scenaonlinearadlive/.

Duminică, 15 noiembrie 2020, de la ora 19.00, va putea fi vizionată înregistrarea spectacolului la adresele www.cmcmarad.ro/live și https://www.facebook.com/CentrulMunicipaldeCulturaArad.

Trupa Nova Band este formată din Cristi Bordaş (voce, chitară), Laura Gaşpar (voce, percuţie), Marius Bordaș (clape,vocal) și cântă piese pop-rock,country, folk, muzica de petrecere,etno,cafe concert.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Centrul Municipal de Cultură Arad va transmite live mai multe evenimente care au fost programate să se desfășoare în lunile noiembrie și decembrie, majoritatea dedicate Sărbătorilor de Iarnă.

Din programul evenimentelor online nu vor lipsi piesele de teatru de păpuși, atelierele de creație, spectacolele interactive pentru copii, concertele camerale, spectacolele de colinde și cântece de iarnă.