Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Piesa de teatru de păpuși „Pinocchio“, la cinematograful din Grădiște
Piesa de teatru de păpuși „Pinocchio“, la cinematograful din Grădiște

Piesa de teatru de păpuși „Pinocchio“, la cinematograful din Grădiște

Un spectacol de teatru de păpuși va avea loc în sala de la cinematograful din Grădiște, eveniment care, pe lângă proiecțiile de filme, are ca scop diversificarea activităților cultural-artistice oferite de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură.

Astfel, sâmbătă, 10 octombrie 2020, de la ora 10.00 și de la ora 12.00, la cinematograful din Grădiște va putea fi văzut spectacolul de teatru de păpuși „Pinocchio“, adaptare după povestea cu același nume scrisă de Carlo Collodi, pus în scenă de Teatrul de animație „Piticot“ din Arad.

Înainte de spectacol, de la orele 9.45 și 11.45 copiii vor putea să participe la diverse jocuri muzicale interactive.

Piesa de teatru de păpuși spune povestea unui băiat-păpușă, care face o serie de năzdrăvănii tocmai pentru că nu are minte și nu știe ce e bine și ce e rău. Zâna Bună îl trimite pe greierele Gimini să-i fie conștiință, dar cu toate acestea Pinocchio nu îl ascultă.

Vom învăța din pățaniile lui să nu mințim și să nu-i ascultăm pe cei necunoscuți, pentru că nu știm dacă au intenții bune sau rele.

Audiență: 4+

Durata: 34 minute

Intrarea la spectacol este liberă și se va face pe bază de rezervare.

Rezervări se pot face la telefon/WhatsApp 0740 946 821.

Spectacolul de teatru de păpuși este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

 

Reguli pentru participare la evenimentele de la cinematograful din Grădiște

Pentru că normele de prevenție în vigoare pentru aceasta etapă a stării de alertă trebuie respectate, aducem la cunoștinta spectatorilor următoarele:

accesul publicului va fi posibil începând cu ora 9.30 și 11.30, în limita a 50 de locuri/serie, respectând măsurile și regulile de prevenire a răspândirii Covid-19 (purtarea măștii pe toată durata spectacolului, distanțare socială). 

la intrarea în spațiul de desfășurare a spectacolului se va efectua verificarea temperaturii cu termometru noncontact a spectatorilor și un triaj observațional, astfel că nu va fi permis accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, temperatură mai mare de 37,3C)

persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care nu poartă mască la intrare și pe întreaga durată a evenimentului, NU vor avea acces în curtea cinematografului.