Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Piesa de teatru de păpuși „Aladdin și lampa fermecată“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște
Piesa de teatru de păpuși „Aladdin și lampa fermecată“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Piesa de teatru de păpuși „Aladdin și lampa fermecată“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Un spectacol de teatru de păpuși va avea loc în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște, eveniment care, pe lângă proiecțiile de filme, are ca scop diversificarea activităților cultural-artistice oferite de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură.

Astfel, sâmbătă, 19 septembrie 2020, de la ora 10.30 și de la ora 12.00, la cinematograful din Grădiște va putea fi văzut spectacolul de teatru de păpuși „Aladdin și lampa fermecată“, un spectacol muzical, antrenant și plin de culoare, adaptat după povestea populară din Orientul Mijlociu și pus în scenă de Teatrul de animație „Piticot“ din Arad.

Înainte și după spectacol, copiii vor putea să participe la diverse jocuri muzicale interactive.

„Aladdin și lampa fermecată“ este un spectacol recomandat copiilor cu vârste între 3 și 9 ani, adaptare după o poveste orientală, despre curaj, înțelepciune și adevăr.

Aladdin este un tânăr sărac dar curajos și cinstit. Vrăjitorul Jaffar pune mâna pe lampa fermecată, al cărei duh îndeplinea orice dorință a stăpânului, dar pentru foarte puțin timp.

Istețimea și curajul îl fac pe Aladdin să-și recapete lampa și odată cu ea, pe Jasmine (fiica sultanului) și palatul dobândit cinstit.

Intrarea la spectacol este liberă și se va face pe bază de rezervare.

Rezervări se pot face la telefon/WhatsApp 0740 946 821.

Spectacolul de teatru de păpuși este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

 

Reguli noi, la cinematograful din Grădiște

Pentru că normele de prevenție în vigoare pentru aceasta etapă a stării de alertă trebuie respectate, aducem la cunoștinta spectatorilor următoarele:

accesul publicului va fi posibil începând cu ora 10.00 și 11.30, în limita a 50 de locuri/serie, respectând măsurile și regulile de prevenire a răspândirii Covid-19 prevăzute de Ordinul 2879/967/2020 (purtarea măștii pe toată durata spectacolului, distanțare socială). 

la intrarea în spațiul de desfășurare a spectacolului se va efectua verificarea temperatorii cu termometru noncontact a spectatorilor și un triaj observațional, astfel că nu va fi permis accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, temperatură mai mare de 37,3C)

persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care nu poartă mască la intrare și pe întreaga durată a evenimentului, NU vor avea acces în curtea cinematografului.