Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Animația science fiction „Wall-E“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște
Animația science fiction „Wall-E“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Animația science fiction „Wall-E“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Grădina de vară de la cinematograful din cartierul Grădiște va găzdui, în această săptămână, a patra proiecție de film în aer liber, în cadrul evenimentului „Seri de filme în aer liber pentru copii“.

Astfel, joi, 20 august 2020, de la ora 21.00, pe marele ecran va rula filmul „Wall-E“, animație dublată în limba română, pentru a fi accesibilă copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Această capodoperă a regelui Spielberg ne oferă o extraordinară poveste de dragoste născută între ruinele planetei Pământ. Filmul susprinde prin poveste, conținut și realizare. Este povestea unei umanități care își pierde identitatea și echilibrul, dar care, cu ajutorul celor doi eroi, Wall-e și Eve, reușește să își regăsească valorile de sine și să revină acasă pentru a-și îndrepta erorile și a salva Terra.

În anul 2009, filmul a câștigat premiul Oscar, premiul Globul de Aur și un premiu Bafta pentru „Cel mai bun film de animatie de lung metraj“ și a avut 18 nominalizări la majoritatea categoriilor Oscar și Globul de Aur.

Intrarea este liberă și se face pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile.

Cei care doresc să-și rezerve locuri au la dispoziție numărul de telefon/WhatsApp 0740.946.821.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, proiecția filmului se va amâna.

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

 

Wall-e (SUA, 2008)

 

Gen film: Animație, Familie, Aventuri, SF

Distribuitor: Pro Video

Durata: 98 minute

Rating: Audiență generală

Este anul 2700, iar Pământul este acoperit de gunoaie, ca urmare a secolelor de consumerism nesăbuit. Oamenii au plecat de pe Terra lăsând în urmă o armată de mici roboți a căror sarcină este să facă planeta iarăși locuibilă.

În urma unei erori de programare, singurul robot activ este micul Wall-E.

El se îndrăgostește de Eve, un robot trimis de oameni pentru a vedea cum evoluează operațiunile pe Terra. Wall-E are un singur vis, să-și afle un cămin în Univers. Se va transforma el în realitate?