Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • UTA - Rapid București, pe ecran mare, în Piața Avram Iancu
UTA - Rapid București, pe ecran mare, în Piața Avram Iancu

UTA - Rapid București, pe ecran mare, în Piața Avram Iancu

Duminică, 26 iulie, în colaborare cu Primăria Arad și Centrul Municipal de Cultură), clubul UTA organizează vizionarea pe ecran mare a meciului cu Rapid București.

Piața Avram Iancu (500 de locuri).

Acces: gratuit, pe bază de înscriere. Înscrierea se desfășoară joi (23 iulie), vineri (24 iulie) și sâmbătă (25 iulie) între orele 10:00 – 18:00.

Modalități de înscriere:

- Telefon, SMS, WhatsApp: 0744 767 291

- Email: media@uta-arad.ro

Mesajul trimis trebuie să conțină numele, prenumele și numărul de telefon.

Hidratarea va fi asigurată contra cost de comercianții din zonă. Clubul asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant.

Programul zilei începe la ora 17:00, cu proiecții documentare sportive și muzică! Este interzisă introducerea în zonă a flacoanelor, sticlelor, dozelor și materialelor pirotehnice.

De asemenea, vă anunțăm că, în continuare, se pot achiziționa bilete virtuale pentru meciul UTA – Rapid. Cele online rămân disponibile la adresa https://uta.iabilet.ro/. Cele fizice se găsesc la sediul clubului, Calea Victoriei, nr.20, joi și vineri, în intervalul orar 10:00 – 15:00, și sâmbătă, între orele 10:00 – 14:00. Duminică, de la ora 17:00, sunt puse în vânzare și în Piața Avram Iancu.