Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Piesa de teatru de păpuși „Prințul fermecat“, în grădina de vară de la cinematograful „Solidaritatea“ din Gai
Piesa de teatru de păpuși „Prințul fermecat“, în grădina de vară de la cinematograful „Solidaritatea“ din Gai

Piesa de teatru de păpuși „Prințul fermecat“, în grădina de vară de la cinematograful „Solidaritatea“ din Gai

Un spectacol de teatru de păpuși va avea loc în grădina de vară de la cinematograful „Solidaritatea“ din cartierul Gai, eveniment care, pe lângă proiecțiile de filme, are ca scop diversificarea activităților cultural-artistice oferite de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură.

Astfel, vineri, 24 iulie 2020, de la ora 19.00, în grădina de vară de la  cinematograful „Solidaritatea“ din cartierul Gai va putea fi văzut spectacolul de teatru de păpuși „Prințul fermecat“, un spectacol muzical și antrenant, adaptat după povestea Fraților Grimm și pus în scenă de Teatrul de animație „Piticot“ din Arad.

Înaintea spectacolului, copiii vor putea să participe la jocuri interactive.

„Prințul fermecat“ este povestea unui prinț lăudăros, care face promisiuni dar nu le respectă și drept pedeapsă este transformat de vrăjitoare în broscoi. Vraja o poate rupe doar o prințesă care îl va iubi cu adevărat, sub această înfățișare. După câteva încercări își va recăpăta chipul adevărat. Povestea ne învață că atunci când facem promisiuni trebuie neapărat să le respectăm, sau dacă știm că nu le putem îndeplini, mai bine să nu promitem.

Intrarea la spectacol este liberă și se va face doar pe bază de rezervare. Rezervări se pot face numpărul de  telefon/WhatsApp 0740-946 821.

În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul va fi reprogramat.

Reguli noi, la cinematograful „Solidaritatea“ din cartierul Gai

Pentru că normele de prevenție în vigoare pentru aceasta etapă a stării de alertă trebuie respectate, aducem la cunoștinta spectatorilor următoarele:

accesul publicului va fi posibil începând cu ora 18.30, în limita a 50 de locuri, respectând măsurile și regulile de prevenire a răspândirii Covid-19 prevăzute de Ordinul 2879/967/2020 (purtarea măștii pe toată durata spectacolului, distanțare socială). 

la intrarea în spațiul de desfășurare a spectacolului se va efectua verificarea temperaturii cu termometru noncontact a spectatorilor și un triaj observațional, astfel că nu va fi permis accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, temperatură mai mare de 37,3C)

persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care nu poartă mască la intrare și pe întreaga durată a evenimentului, NU vor avea acces în curtea cinematografului.