Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • ANUNȚ - privind suspendarea acțiunilor culturale în perioada stării de urgență
ANUNȚ - privind suspendarea acțiunilor culturale în perioada stării de urgență

ANUNȚ - privind suspendarea acțiunilor culturale în perioada stării de urgență

 

Centrul Municipal de Cultură aduce încă odată la cunoștința opiniei publice că, în perioada stării de urgență instituită în România prin Decretul 240/14 aprilie 2020 privind prelungirea stării de urgență pe teritoriul României, publicat în Monitorul Oficial nr. 311/14 aprilie 2020., TOATE ACȚIUNILE CULTURALE SUNT SUSPENDATE.

Suntem nevoiți să repetăm această informare deoarece în mediul online sunt răspândite fel și fel de informații false cu privire la așa-zise intenții de organizare de evenimente.

INSISTĂM că sănătatea arădenilor reprezintă și prioritatea noastră, motiv pentru care până acum, 8,3 milioane de lei din bugetul Centrului Municipal de Cutură Arad au fost redirecționați către Primăria Municipiului Arad pentru a fi folosiți la achiziționarea de echipamente și aparate medicale.

Contractele-cadru care se încheie în această perioadă NU PRODUC EFECTE, astfel că firmele cu care se încheie aceste contracte NU vor încasa bani decât în situația în care vor presta serviciile pentru care au fost contractate, în condițiile încetării pandemiei.