Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • „Filme de vacanță“, la Cinematograful din Grădiște. Comedia „Mamma Mia. O luăm de la capăt!“, pe marele ecran
„Filme de vacanță“, la Cinematograful din Grădiște. Comedia „Mamma Mia. O luăm de la capăt!“, pe marele ecran

„Filme de vacanță“, la Cinematograful din Grădiște. Comedia „Mamma Mia. O luăm de la capăt!“, pe marele ecran

La cinematograful din Grădiște va fi lansat programul „Filme de vacanță“, în cadrul căruia, timp de trei luni, va fi proiectat câte un film artistic – comedie, musical, aventură, romantic – care să aducă relaxare, deconectare, liniște, veselie în rândul spectactorilor, caracteristici specifice aceste perioade de vacanță de vară.

Prima proiecție din cadrul programului „Filme de vacanță“ a fost programată să aibă loc miercuri, 26 iunie 2019, de la ora 19.00.

Filmul „Mamma Mia. O luăm de la capăt!“ îi va aduce pe marele ecran pe cunoscuții actori de la Hollywood Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Amanda Seyfried, care vor da viață unor personaje amuzante, într-un cadru mirific – pe insula Kalokairi din Grecia. Aceștia vor juca într-un musical  bazat pe cântecele originale ale formației ABBA.

Rezervări de locuri se pot face la adresa de email: cinemagradiste@gmail.com și la telefon 0740-946 821 (luni, marți, miercuri, între orele 10.00-12.00 și 17.00 – 19.00).

„Filme de vacanță“ este un program care se va derula în lunile iunie, iulie și august la Cinematograful din Grădiște și care va aduce în fața publicului producții cinematografice românești și străine, comedii, musicaluri, filme de dragoste filme de aventură.

De la începutul anului, la cinematograful din Grădiște au fost proiectate filme de animație pentru copii, filme românești și au fost organizate spectacole de teatru de păpuși, concerte cu cvarterul Adagio și un concert de cântece religioase specifice perioadei pre-Pascale.

Evenimentele sunt finanțate de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.

 

Mamma mia. O luăm de la capăt!

Mamma mia. O luăm de la capăt!

Gen: Comedie, Musical

Durata: 118 minute

Distribuitor: Ro Image 2000

Rating: AG (Audiență generală)

Sunteți invitați în Kalokairi, magica insulă a Greciei, la un muzical original bazat pe cântecele formației ABBA.

Mamma Mia! O luăm de la capăt este o explozie de energie pozitivă, o cascadă de muzică extraordinară, scenariul reiterând pentru a nu ştiu câta oară ideea că nimic nu e mai important în viaţă ca iubirea.

Aşa că în timpul acestui musical ce exultă iubire mai toată lumea cântă, râde şi dansează - contaminată iremediabil de lumină şi energia pe care le livrează filmul.

Un musical ce a reusit sa aduca numele mari ale Hollywood-ului într-un cadru de vacanță și voie bună în cinematograf.

Melodiile alese pentru film, interpretate de actori, sunt hiturile formariei pop - disco ABBA.

În rolurile principale: Meryl Streep (Donna), Julie Walters (Rosie), Christine Baranski (Tanya), Amanda Seyfried (Sophie ), Dominic Cooper (Sky), precum și pe Pierce Brosnan (Sam), Stellan Skarsgård (Bill) Colin Firth (Harry).