Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Animația „Patrula junglei“, la cinematograful din Grădiște
Animația „Patrula junglei“, la cinematograful din Grădiște

Animația „Patrula junglei“, la cinematograful din Grădiște

Animația „Patrula junglei“ va fi proiectată sâmbătă, 25 mai 2019, la Cinematograful din Grădiște, astfel, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad continuând proiectul prin care și-au propus revitalizarea cinematografelor din oraș.

Pentru a răspunde numărului mare de cereri, filmul „Patrula junglei“ va fi difuzat, de la orele 10.00 și 12.00.

Personajul principal al filmului este Maurice e un pinguin cu suflet de... tigru. Împreună cu prietenii lui din Patrula Junglei, Maurice are planuri mari: vrea ca în junglă să domnească ordinea și dreptatea, exact ca pe vremea când mama lui era la conducere.

Filmul este dublat în limba română.

Rezervări se pot face la adresa de email: cinemagradiste@gmail.com și la telefon 0740-946 821 (de marți până vineri, între orele 10.00-12.00 și 18.00 – 20.00)

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște fac parte dintr-un proiect pe termen lung, finanțat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad, care are ca scop revitalizarea cinematografelor din oraș.

 

Patrula junglei (Franța 2017) – Sinopsis

Durata: 97 minute

Rating: Audiență generală

„Patrula junglei” este povestea fascinantă a lui Maurice, un pinguin care a crescut în junglă și care crede că este un tigru feroce. El este întotdeauna însoțit de fiul său adoptat, Junior, un pește tigrat, pe care îl învață să fie cea mai de temut fiară din junglă. Maurice este pus la mare încercare, căci, în curând, trebuie să apere jungla de pericolele iminente. Bunii săi prieteni, Miguel, Gilbert, Fred, Batricia, Al și Bob sunt alături de el și împreună devin eroii junglei.

De acum, patrula junglei este în acțiune și vine să rezolve problemele tuturor locuitorilor din junglă!