Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • Concertele de muzică ușoară cu Loredana și Andra încheie Zilele Aradului
Concertele de muzică ușoară cu Loredana și Andra încheie Zilele Aradului

Concertele de muzică ușoară cu Loredana și Andra încheie Zilele Aradului

Așa cum ne-am obișnuit și la edițiile anterioare ale Zilelor Aradului, încheirea sărbătorii orașului se va face cu două concerte la Ștrandul Neptun, la această ediție invitatele fiind Loredana și Andra.

Sâmbătă, 25 august, de la ora 19.00, la ştrand, va avea loc primul concert extraordinar de muzică ușoară care o are ca și invitată pe Loredana.

Loredana este considerată una dintre cele mai în vogă artiste din țara noastră, fiind cunoscută publicului ca și cântăreață, actriță, compozitoare, prezentatoare TV și antrenoare la show-ul TV „Vocea României“.

Loredana va interpreta, la Arad, cele mai cunoscute melodii de pe albumele „Tzuki”, „Made in Romanie” , „Jamparalele”, „Agurida”, „Diva inamorata”.

În deschiderea concertului vor cânta Fantazia, Mario Band, Chriss Grey Live.

La final va avea loc un show de lasere.

Zilele Aradului se vor încheia, duminică, 27 august, tot cu un concert de muzică ușoară, care va avea loc tot la Ștrandul Neptun.

Spectacolul se va desfășura în zona specială din spatele bazinelor, va începe la ora 19.30 și se va încheia în jurul orei 24.00.

Pe scenă vor urca Old Lady‘s Band, Alexandra Roșca, Alpha Team.

De asemenea, duminică va cânta, pe scena de la Ștrandul Neptun, Andra.

Andra este cunoscută publicului ca și cântăreață de muzică pop și R&B. De-a lungul carierei, a reusit să adune 12 albume muzicale iar toate single-urile ei au intrat, la scurt timp de la lansare, în majoritatea „Top 10” din România.

„Niciodată să nu spui niciodată“ melodia a cărei clip a avut peste un milion de vizializări pe youtube în mai puțin de 24 de ore de la lansare, „Inevitabil va fi bine“, „Iubirea schimbă tot“ sunt doar câteva dintre piesele care vor putea fi ascultate, duminică, la Ștrandul Neptun.

În încheierea spectacolului va fi prezentat un show de lasere.

Intrarea în zona de concerte a Ștrandului Neptun va fi liberă atât sâmbătă cât și duminică.

 

Discotecă în aer liber

Tot duminică, de data aceasta în Parcul Aventura Voinicilor, de pe Malul Mureșului, zona Polivalentă, între orele 19.00 și 22.00 va fi organizată o discotecă în aer liber pentru copii si părinți.