Evenimente

  • Home
  • Eveniment
  • România Neîmblânzită - revine la Cinema Arta
România Neîmblânzită - revine la Cinema Arta

România Neîmblânzită - revine la Cinema Arta

De văzut neapărat la cinema, de la ora 20:00, documentarul pe care-l aşteptai despre viața sălbatică din țară! Călăuziţi de vocea maestrului Victor Rebengiuc, călătorim prin cele mai fascinante locuri şi redescoperim lumea animalelor şi peisaje fabuloase.

Pentru cei care nu au reușit să prindă locuri la prima proiecția a filmului ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ, cu bucurie găzduim o a doua proiecție, marți, 22 mai, ora 20:00.

Filmările au durat 12 luni, din dorinţa de a reda toate cele patru anotimpuri prezente în ţara noastră, şi pe parcursul acestora au fost străbătuţi în total peste 80.000 km. Echipa de filmare a ajuns în peste 18 locuri din România, printre care: Parcul Naţional Piatra Craiului, Munţii Făgăraş, Parcul Naţional Cozia, Delta Dunării, Histria, Parcul Natural Vânători-Neamţ, Peştera Urşilor, Munţii Apuseni, Viscri, Râul Mures, Dunărea, Porţile de Fier, Parcul Naţional Cheile Beusniţa.

Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.