Events

  • Home
  • Event
  • „Hocus – Pocus“ – spectacol cu Cătălin Pintea și Clownul Sam, la Cinema „Arta“
„Hocus – Pocus“ – spectacol cu Cătălin Pintea și Clownul Sam, la Cinema „Arta“

„Hocus – Pocus“ – spectacol cu Cătălin Pintea și Clownul Sam, la Cinema „Arta“

Seria surprizelor pregătite cu ocazia sărbătorii de Moș Nicolae, continuă, la Arad, cu spectacolul de magie „Hocus-Pocus“.

Spectacolul va avea loc sâmbătă, 10 decembrie 2022, de la ora 11.00, la Cinematograful „Arta“ din Arad.

Intrarea este liberă și se face pe bază de rezervare, la numărul de telefon/whatsapp: 0740 946 821.

Spectacolul „Hocus-Pocus“ îi are ca protagoniști pe Cătălin Pintea și Samuel Avila, care vor încerca să-i cucerească pe cei mici dar și pe cei mari cu un spectacol de magie și acrobație, cum rar s-a mai văzut.  

Cu o activitate de peste 9 ani, Cătălin Pintea, a participat în anul 2013 la show-ul „Românii au Talent“ unde, a ajuns în semifinala concursului. Un an mai intarziu, în 2014, a parcurs mai multe orașe din țară unde a susținut spectacole de magie în fața a sute de oameni. În 2015 a susținut în Arad cel mai mare spectacol de magie pentru copii (Hocus – Pocus de ziua ta) în colaborare cu actori cunoscuți arădeni.

În 2016, a realizat în Cluj pentru prima dată în istoria României o iluzie de proporții în Piața Unirii, alături de Master Magician Dan Bucfing și Mario Dance Atelier.

În 2017 a susține spectacole pe scenă mare cu aparatură complexă pentru multe oficialități în Iordania.  

În 2021, a organizat primul Talent Show de magie din Romania, The Wonder Kid, pentru copiii de la Școala Magică.

Samuel Avila, cunoscut pe scenă cu numele Clown Sam, este un artist mexican care s-a stabilit în Arad.

Are o experiență de peste 20 de ani și face parte dintr-o familie de artiști mexicani, fiind născut în Mexico City.

Cea mai mare parte a vieții sale a dedicat-o scenei, iar în copilărie a fost numit primul prinț de clovni din Mexic, recunoscut de Asociația Națională a Actorilor (ANDA). A câștigat diferite concursuri de clovni la festivaluri internaționale. Este director al „Avila's clown's” și membru al companiei „Circo de Lie” din care fac parte tatăl și frații lui: Carlos Avila «Payaso Saijo», Isaac Avila «Payaso Peluquin», Arturo Avila «Payaso Arturin Rin Rin» și ( Emiliano Avila «Payaso Covi». De-a lungul carierei sale, a făcut să râdă atât copiii cât și adulții și asta în diferite zone din întreaga lume, prezentând spectacole în Emiratele Arabe Unite, Iordania, Liban, Oman.