Events

  • Home
  • Event
  • „Orașul pierdut“, la Cinematograful „Arta“ din Arad
„Orașul pierdut“, la Cinematograful „Arta“ din Arad

„Orașul pierdut“, la Cinematograful „Arta“ din Arad


Lungmetrajul „Orașul pierdut“, care a avut premiera în primăvara acestui an și care dezvăluie aventura unei scriitoare în junglă, va fi proiectat, vineri, 18 noiembrie 2022, la Cinematograful „Arta“ din Arad.

Filmul va putea fi văzut de la ora 19.00 iar accesul este gratuit.

Filmul regizat de Aaron Nee și Adam Nee îi are în rolurile principale pe Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Brad Pitt, Oscar Nuñez, Raymond Lee și Patti Harrison.

Dinamic, plin de umor și beneficiind de o chimie tangibilă între protagoniști, „Orașul pierdut” a fost caracterizat, de site-ul rogerebert.com, drept „un film pe care îl urmărești la cinema, cu pop-cornul la îndemână, apoi îl reiei iar și iar pe platformele de streaming, cu un pahar de vin alături”.

Proiecțiile de filme de la Cinematograful „Arta“ sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad.

 

Sinopsis

Orașul pierdut (The Lost City)

SUA 2022

Rating: AP-12: Acordul părinților pentru copiii cu vârste mai mici de 12 ani

O scriitoare celebră trăiește aventura vieții ei, în junglă, alături de un personaj masculin desprins de pe propria copertă, în „Orașul pierdut”, o parodie reușită, cu romantism și suspans dozate perfect.

Loretta Sage (Sandra Bullock) este o autoare de romane care combină dragostea cu aventura. După ce participă la lansarea celei mai recente cărți pe care a scris-o, unde e eclipsată de arătosul Alan (Channing Tatum), top-modelul care a pozat pentru coperta romanului său, scriitoarea se trezește implicată într-o aventură care îi depășește prolifica imaginație.

Un miliardar țicnit, Fairfax (Daniel Radcliffe), o obligă să plece în junglă, pentru a-l ajuta să descopere o comoară dintr-un legendar oraș pierdut. Însă Loretta e salvată de pericolele care colcăie acolo chiar de Alan, dornic să demonstreze că nu e doar un tip decorativ.

Curând, cei doi sunt antrenați într-o aventură în toată regula, în care apare și Jack (Brad Pitt), un maestru zen cu aer de Hollywood.

Filmul are de toate, de la explozii, mașini căzute în prăpastie, insule exotice, localnici cu mitraliere, un vulcan fumegând în depărtare și cam tot arsenalul folosit în filmele de aventuri, pe care regizorii Aaron și Adam Nee („Masters of the Universe”) le parodiază iscusit.