Events

  • Home
  • Event
  • Animația „Suflet“, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște
Animația „Suflet“, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște

Animația „Suflet“, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște

Animația „Suflet/Soul“, care spune povestea unui profesor de muzică visător și dornic să devină cântăreț dar care are un accident, va fi proiectată în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște.

Versiunea filmului dublată în limba română va putea fi văzută vineri, 19 august 2022, de la ora 21.00.

Intrarea va fi liberă în limita locurilor disponibile.

Evenimentele de la Cinematograful din Grădiște sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Visul profesorului de muzică, Joe Gardner (Jamie Foxx), este de a deveni cântăreț de jazz. Doar că, înainte de a se putea bucura de momentul care să îi deschidă această cale, are un accident în urma căruia ajunge într-un spațiu eteric, de tranziție. Aici o întâlnește pe 22 (Tina Fey), un suflet tânăr și naiv, alături de care Joe va da startul unei călătorii ce trebuie să îl readucă în corpul său înainte de a fi prea târziu.

Cu un mesaj profund despre sensul vieții, transmis într-un mod inedit, emoționant și amuzant pe alocuri, filmul de animație „Suflet“ poate oferi prilejul unui moment de reflecție asupra propriei vieți și asupra propriei capacități de a ne bucura de fiecare moment plăcut pe care aceasta ni-l oferă.