Events

  • Home
  • Event
  • Zilele Aradului, ediția 2022. Între 20 și 28 august va fi sărbătoare în oraș
Zilele Aradului, ediția 2022. Între 20 și 28 august va fi sărbătoare în oraș

Zilele Aradului, ediția 2022. Între 20 și 28 august va fi sărbătoare în oraș

Miercuri, în cadrul conferinței de presă, primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, împreună cu directorul Centrului Municipal de Cultură Arad, Daniela Pădurean Andreica, au anunțat evenimentele care vor avea loc în perioada 20 - 28 august, cu ocazia Zilelor Aradului, ediția 2022.

„Mă bucur că şi anul acesta am reuşit, cu un buget restrâns, să creăm evenimente frumoase pentru arădeni. Am încercat şi de această dată să ne axăm pe toate categoriile sociale, astfel încât toți arădenii să se simtă implicați în celebrarea oraşului.

Avem pregătite evenimente pentru copii, pentru seniori, pentru amatorii de fotbal, pentru cei ce iubesc fashion-ul, dar si pentru cinefili. Ca şi anul trecut, avem un eveniment dedicat unui caz social deosebit pentru care încercăm să dăm o mână de ajutor.

Concertele de muzică uşoară, folclorică şi clasică sunt nelipsite de la Zilele Aradului şi am încredere că vor fi pe placul arădenilor“, a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului.

Bugetul total pentru Zilele Aradului este de aproximativ 500.000 lei, cu 70% mai mic decât în anii trecuți, când bugetul era de 1,3 mil. lei.