Events

  • Home
  • Event
  • „Bucurii pentru copii, online“, ediția a VII-a
„Bucurii pentru copii, online“, ediția a VII-a

„Bucurii pentru copii, online“, ediția a VII-a

 

Evenimentul „Bucurii pentru copii, online“, ajuns la ediția a VII-a, va continua în perioada 18 - 19 decembrie, cu un atelier de creație și o piesă de teatru de păpuși, care sperăm să ne aducă în case și în suflete magia iernii.

Astfel, pe pagina de internet a Centrului Municipal de Cultură Arad, www.cmcarad.ro/video și pe pagina de Facebook www.facebook.com/Cinematograf Grădiște vor fi postate atelierul de creație „Farmecul iernii, partea a doua“ și piesa de teatru de păpuși „Aladin și lampa fermecată“, producții ale Teatrului de Animație „Piticot“ din Arad.

Acestea vor putea fi urmărite online după următorul program:

Sâmbătă, 11 decembrie 2021, ora 10.00 – atelier de creație „Farmecul iernii, partea a doua“

Duminică, 12 decembrie 2021, ora 10.00 – piesa de teatru de păpuși „Aladin și lampa fermecată“ – cu Teatrul de animație „Piticot“ din Arad

Scopul evenimentului „Bucurii pentru copii, online“ este să le ofere celor mici momente educative folosind poveștile și basmele atât de cunoscute  și făcând din tehnologie un aliat pentru joacă în lumea reală, care să le îmbunătățească expresivitatea, sociabilitatea, abilitatea de a crea lucruri noi.

Evenimentul „Bucurii pentru copii, online“ este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad.

 

Atelier de creație „Farmecul iernii“

În cadrul atelierului de creație „Farmecul iernii“, cei mici și cei mari vor învăța să creeze un ren și un Moș Crăciun.

Piesa de teatru de păpuși „Crăiasa zăpezii“

Piesa de teatru de păpuși „Aladin și lampa fermecată“ este un spectacol recomandat copiilor cu vârste între 3 și 9 ani, adaptare după o poveste populară, din Orientul Mijlociu despre curaj, înțelepciune și adevăr.

Aladdin este un tânăr sărac dar curajos și cinstit. Vrăjitorul Jaffar pune mâna pe lampa fermecată, al cărei duh îndeplinea orice dorință a stăpânului, dar pentru foarte puțin timp.

Istețimea și curajul îl fac pe Aladdin să-și recapete lampa și odată cu ea, pe Jasmine (fiica sultanului) și palatul dobândit cinstit.