Events

  • Home
  • Event
  • Filmul „Peter iepurașul“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște
Filmul „Peter iepurașul“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Filmul „Peter iepurașul“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Grădina de vară de la cinematograful din cartierul Grădiște va găzdui, în această săptămână, o nouă proiecție de film în aer liber.

Astfel, joi, 9 septembrie 2021, de la ora 20.00, pe marele ecran va rula filmul dublat în limba română „Peter Iepurașul“.

Intrarea este liberă și se face pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile.

Cei care doresc să-și rezerve locuri au la dispoziție numărul de telefon/WhatsApp 0740.946.821.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, proiecția filmului se va amâna.

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

La proiecțiile de filme și la spectacolele de teatru de păpuși pot participa persoanele vaccinate anti-COVID, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele cu test RT-PCR negativ (valabil max. 72 ore), persoanele cu test antigen rapid (valabil max. 24 ore) și persoanele care se află între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

Participarea la spectacole se va face cu respectarea măsurilor de protecție sanitară (dezinfectare, termometrizare, mască de protecție obligatorie).

 

Peter iepurașul (SUA, 2018)

 

Gen film: Aventuri, Familie, Comedie, Fantastic

Distribuitor: Pro Video

Durata: 93 minute

Rating: Audiență generală

Peter este un iepure care nu se poate abţine să nu se furişeze în grădina de legume pentru a fura fructe şi legume pentru familia sa, iar curajul lui îl pune adesea în situaţii dificile. Peter este prevenit să nu intre în grădina lui McGregor pentru că tatăl său a comis această nesăbuinţă şi a ajuns într-o plăcintă cu carne. Dar el nu ascultă. Spectatorii mici ai filmului vor înţelege că există consecinţe pentru faptele noastre iar a-ţi cere iertare şi a-ţi recunoaşte vina e unul din lucrurile eliberatoare.

Poate cu ocazia acestui film părinţii vor discuta cu copiii și despre greşeala de a pune etichete.

În acest film, nu vulpoiul, ci iepuraşul e personajul viclean, pus pe şotii, care lasă un haos pe unde trece.

De partea iepuraşilor este afectuoasa Bea (Rose Byrne), o mare iubitoare de animale, vecina lui McGregor. Curând, lupta pentru stăpânirea grădinii dintre Peter şi McGregor devine o luptă pentru obţinerea afecţiunii luminoasei Bea. Tripleţii iepuraşi Flopsy, Mopsy şi Cotton-tail, cu veşnica lor dispută despre cine e cel mai mare, e trioul aducător de zâmbete al poveştii.