Events

  • Home
  • Event
  • Piesa de teatru de păpuși „Păcală“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște
Piesa de teatru de păpuși „Păcală“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Piesa de teatru de păpuși „Păcală“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Un spectacol de teatru de păpuși va avea loc în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște, eveniment care, pe lângă proiecțiile de filme, are ca scop diversificarea activităților cultural-artistice oferite de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură.

Astfel, vineri, 13 august 2021, de la ora 19.00, la cinematograful din Grădiște, în grădina de vară, va putea fi văzut spectacolul de teatru de păpuși „Păcală“, adaptare după  povestea lui Ion Creangă.

Înaintea spectacolului, copiii vor putea să participe la diverse jocuri muzicale interactive.

„Păcală“ este un spectacol recomandat copiilor cu vârste între 3 și 9 ani,

Păcală vine pe pământ și se lovește de prostia și abuzurile bogătanilor și ale mai marilor satului: perceptorul, judecătorul, cârciumarul, preotul, vânătorul. Cu mintea lui isteață, cu vorbele lui în doi peri, făcând pe prostul, găsește ac de cojocul fiecăruia. Neobosit, colindă lumea ca să stârpeasca urâtul, prostia și nedreptatea.

Intrarea la spectacol este liberă și se va face pe bază de rezervare.

Rezervări se pot face la telefon/WhatsApp 0740 946 821.

Spectacolul de teatru de păpuși este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

La spectacolele de teatru de păpuși pot participa persoanele vaccinate anti-COVID, persoanele cu test RT-PCR negativ (valabil maxim 72 ore), persoanele cu test antigen rapid (valabil maxim 24 ore), persoanele care se află între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

Participarea la spectacole se va face cu respectarea măsurilor de protecție sanitară (dezinfectare, termometrizare, mască de protecție obligatorie), în limita locurilor disponibile.