Events

  • Home
  • Event
  • Piesa de teatru de păpuși „Jack și vrejul de fasole“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște
Piesa de teatru de păpuși „Jack și vrejul de fasole“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Piesa de teatru de păpuși „Jack și vrejul de fasole“, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

Un spectacol de teatru de păpuși va avea loc în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște, eveniment care, pe lângă proiecțiile de filme, are ca scop diversificarea activităților cultural-artistice oferite de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură.

Astfel, sâmbătă, 31 iulie 2021, de la ora 19.00, la cinematograful din Grădiște, în grădina de vară, va putea fi văzut spectacolul de teatru de păpuși „Jack și vrejul de fasole“, un spectacol muzical, antrenant și plin de culoare, adaptat după basmul britanic cu același nume scris de Josepf Jacobs și pus în scenă de Teatrul de animație „Piticot“ din Arad.

Înaintea spectacolului, copiii vor putea să participe la diverse jocuri muzicale interactive.

„Jack și vrejul de fasole“ este un spectacol recomandat copiilor cu vârste între 3 și 9 ani, adaptare după o poveste orientală, despre curaj, înțelepciune și adevăr.

Părinții și copiii vor avea ocazia să treacă împreună cu Jack, un băiat leneș, dar isteț și în cele din urmă curajos, printr-o serie de aventuri interesante, pline de suspans, muzică și dans. Vom vedea cum pot schimba cursul lucrurilor niște boabe de fasole și prin ce încercări trebuie să treacă Jack pentru a-și ajuta mama și a redeveni un băiat serios și responsabil.

Intrarea la spectacol este liberă și se va face pe bază de rezervare.

Rezervări se pot face la telefon/WhatsApp 0740 946 821.

Spectacolul de teatru de păpuși este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

La spectacolele de teatru de păpuși pot participa persoanele vaccinate anti-COVID, persoanele cu test RT-PCR negativ (valabil maxim 72 ore), persoanele cu test antigen rapid (valabil maxim 24 ore), persoanele care se află între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.

Participarea la spectacole se va face cu respectarea măsurilor de protecție sanitară (dezinfectare, termometrizare, mască de protecție obligatorie), în limita locurilor disponibile.