Events

  • Home
  • Event
  • „Cel mai bun magician“, spectacol de magie online cu Eduard și Bianca
„Cel mai bun magician“, spectacol de magie online cu Eduard și Bianca

„Cel mai bun magician“, spectacol de magie online cu Eduard și Bianca


Un spectacol de magie online cu Eduard și Bianca va fi transmis online, Centrul Municipal de Cultură Arad continuând să ofere în acest fel evenimente pentru copii online, în această perioadă în care spectacolele cu public sunt suspendate.

Astfel, sâmbătă, 21 noiembrie 2020, de la ora 11.00, până duminică 22 noiembrie 2020, la ora 20.00, va putea fi văzută înregistrarea spectacolului „Cel mai bun magician“, la adresele https://www.facebook.com/CinematografGrădiște și https://facebook.com/CentrulMunicipaldeCulturăArad.

Tuturor ne plac provocările și mai tot timpul ne dorim să câștigăm sau să fim mai buni decât ceilalți. Dar ce se întâmplă atunci când nu este așa? Ce este mai important? Să fii cel mai bun sau să participi, să dai tot ce poți și să te distrezi, chiar dacă nu câștigi?

În spectacolul „Cel mai bun magician” Eduard și Bianca se iau la întrecere pentru a dovedi care dintre ei este mai priceput în ale magiei. Cine credeți că va ieși învingător?

Spectacolul cuprinde o mulțime de numere de magie incredibile, dinamice și distractive atât pentru copii, cât și pentru adulți. Toate momentele au fost adaptate pentru mediul online, astfel spectacolul rămâne la fel de captivant și amuzant pentru cei mici.

Spectacolul „Cel mai bun magician!?” a fost prezentat în ultimii 2 ani în orașe din toată țara și, de asemenea, în Festivaluri Naționale și Interanționale de Teatru și Magie.

Eduard şi Bianca Malița sunt doi tineri din Oradea care sunt fascinați de câţiva ani de magie și iluzionism şi care prin multă muncă şi perseverenţă au reușit să ajungă printre magicienii de top ai României.

La ora actuală ei sunt considerați cel mai inovator duo de magie din România (amandoi sunt magicieni) și promoveaza un stil absolut unic.

Cei doi pun mare preț pe originalitate, pe modern și pe spectaculozitate.

Centrul Municipal de Cultură Arad va continua să transmittă live și înregistrate mai multe evenimente care au fost programate să se desfășoare în lunile noiembrie și decembrie, majoritatea dedicate Sărbătorilor de Iarnă.

Din programul evenimentelor online nu vor lipsi piesele de teatru de păpuși, atelierele de creație, spectacolele interactive pentru copii, concertele camerale, spectacolele de colinde și cântece de iarnă.