Events

  • Home
  • Event
  • Piesa de teatru de păpuși „Ursul păcălit de vulpe“, ONLINE de la cinematograful din Grădiște
Piesa de teatru de păpuși „Ursul păcălit de vulpe“, ONLINE de la cinematograful din Grădiște

Piesa de teatru de păpuși „Ursul păcălit de vulpe“, ONLINE de la cinematograful din Grădiște

  

Un spectacol de teatru de păpuși ONLINE va avea loc în sala de la cinematograful din Grădiște, eveniment care, va fi transmis live pe platforma  https://www.facebook.com/scenaonlinearadlive/ și înregistrat pe www.cmcarad.ro/live, https://www.facebook.com/Cinematograf-Grădiște.

Astfel, sâmbătă, 14 noiembrie 2020, de la ora 11.00, de la cinematograful din Grădiște, pe platforma  https://www.facebook.com/scenaonlinearadlive/ va fi transmis live spectacolul „Ursul păcălit de vulpe“, adaptare după povestea cu același nume scrisă de Ion Creangă, pus în scenă de Teatrul de animație „Piticot“ din Arad.

Duminică, 15 noiembrie 2020, înregistrarea spectacolului va putea fi văzută la adresele pe www.cmcarad.ro/live, https://www.facebook.com/Cinematograf-Grădiște.

Spectacolul de teatru de păpuși online este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Centrul Cultural Județean Arad.

Centrul Municipal de Cultură Arad va transmite live online mai multe evenimente care au fost programate să se desfășoare în lunile noiembrie și decembrie, majoritatea dedicate Sărbătorilor de Iarnă.

Din programul evenimentelor online nu vor lipsi piesele de teatru de păpuși, atelierele de creație online, spectacole interactive pentru copii, concertele camerale, spectacolele de colinde și cântece de iarnă.