Events

  • Home
  • Event
  • „Rock clasic și poezie“ în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște
„Rock clasic și poezie“  în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

„Rock clasic și poezie“ în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

 

Un spectacol de muzică și poezie va avea loc în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște, eveniment care, pe lângă proiecțiile de filme și spectacolele de teatru de păpuși, are ca scop diversificarea activităților cultural artistice în oraș.

Evenimentul intitulat „Rock clasic și poezie“ va avea loc sâmbătă, 11 iulie 2020, de la ora 20.30.

Membrii cvartetului Adagio din Arad au ales câteva piese de succes din repertoriul trupelor Metallica ( Fade tó black, Nothing else matters,  One), Apocalyptica (Bitersweet) și nu numai pe care le-au transpus pe partituri clasice.

În pauzele dintre piese, Zoltan Lovas, actor la Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ din Arad va recita poezii din operele lui Mihai Eminescu, Marin Sorescu, William Shakespeare.

Intrarea la eveniment este liberă, însă se va face pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile.

Puteți să rezervați locuri la telefon/whatsapp 0740 946 821 și la adresa de email: cinemagradiste@gmail.com.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, evenimentul va fi reprogramat.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

 

Despre Cvartetul Adagio

Cvartetul Adagio, o prezență profesionistă pe scena locală, compus din patru tineri absolvenți ai Facultăților de Muzică din Cluj și Timișoara – Marina Lei, Floriana Cenădan, Gavril Cenădan și Romeo Sălăjan.

Aceștia și-au propus și au reușit să ofere o înfățișare „modernă“ conceptului clasic de „cvartet de coarde“, prin abordarea unui repertoriu diversificat: muzică de film, tangouri, valsuri, ragtime-uri, muzică de divertisment, ambientală, muzică de jazz și cafe-concert.

 

Reguli noi, la cinematograful din Grădiște

Pentru că normele de prevenție în vigoare pentru aceasta etapă a stării de alertă trebuie respectate, aducem la cunoștinta spectatorilor următoarele:

accesul publicului va fi posibil începând cu ora 20.00, în limita a 50 de locuri, respectând măsurile și regulile de prevenire a răspândirii Covid-19 prevăzute de Ordinul 2879/967/2020 (purtarea măștii pe toată durata spectacolului, distanțare socială). 

la intrarea în spațiul de desfășurare a spectacolului se va efectua verificarea temperatorii cu termometru noncontact a spectatorilor și un triaj observațional, astfel că nu va fi permis accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, temperatură mai mare de 37,3C)

persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care nu poartă mască la intrare și pe întreaga durată a evenimentului, NU vor avea acces în curtea cinematografului.