Articles

„Vino să citim împreună”

Copii și părinți – invitați să râdă cu lacrimi sau să reflecteze alături de Lafcadio, leul care nu s-a lăsat păgubaș în cadrul următoarei ediții a proiectului „Vino să citim împreună”

 Vineri, 17 aprilie, de la orele 18 la librăria Scienta va avea loc o nouă ediție a proiectului „Vino să citim împreună”. De această dată se va citi din cartea Lafcadio, leul care nu s-a lăsat păgubaș de Shel Silverstein, apărută în românește la editura Arthur, în colecția Cărțile lui Radu. Așa cum se menționează pe coperta a IV-a, povestea lui Shel Silverstein despre leul Lafcadio, bogat şi celebru, îmbrăcat în costum şi iubitor de bezele, îi va face pe copii să râdă cu lacrimi, iar pe cei mari îi va pune serios pe gânduri. Deci, copii și părinți, mari și mici, sunteți invitați să râdeți cu lacrimi sau să reflectați. Și nu uitați, și de această dată va avea loc un concurs de desene cu premii surpriză, iar cea care va juriza desenele va fi Mihaela Livia Popa, voluntară.

„Vino să citim împreună” își propune promovarea lecturii ca cel mai accesibil mod de divertisment pentru copii și părinți și de asemenea promovarea unor cărți pe placul celor mici. Proiectul este organizat de Asociația Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 și a ajuns la cea de-a IV-a ediție.

Asociaţia Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 a fost înfiinţată de curând cu scopul promovării oraşului nostru în vederea obţinerii prestigiosului titlu. Asociaţia Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 este un organism neafiliat politic care îşi propune ca în perioada următoare să se implice în organizarea de manifestări culturale menite să crească notorietatea şi vizibilitatea Aradului, dar şi să atragă un public cât mai numeros şi mai divers. De asemenea, Asociaţia Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 va fi alături de instituţiile culturale promovarea acţiunilor înscrise în programul curent.