CMCArad Echipa

Cand ai oameni frumosi alaturi de tine, poti face lucruri frumoase.

Pădurean - Andreica Daniela

Pădurean - Andreica Daniela
Director Executiv

"Daniela Pădurean-Andreica este filolog și manager cultural. A absolvit Facultatea de Filologie din cadrul Universității “Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca – secția Limba și literatura română/limba și literatura franceză (1987), are un masterat..."

More
Crețu Ramona Bogdana

Crețu Ramona Bogdana
Director Adjunct

"Ramona Crețu (n. 1980) a absolvit Colegiul Național “Vasile Goldiș” Arad (1999), a studiat Istorie și Jurnalism la Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” Arad (2000-2003), iar în 2007 a obținut..."

More
Treitili Karina

Treitili Karina
Consilier

"Ana Karina Treitli (n. 1978) este consilier principal în cadrul departamentului Organizării Evenimentelor Culturale și Sportive al CMCA-ului. Activitatea sa de 9 ani (2005-2014) de consilier în Biroul de Activități..."

More
Ienaga Ioana-Adela

Ienaga Ioana-Adela
Inspector de Specialitate

"Ioana Ienaga (n.1981) este inspector de specialitate în cadrul Compartimentului Organizări Evenimente Culturale și Sportive al Centrului Municipal de Cultură Arad. Licențiată în Științe Economice, specialitatea Finanțe-Bănci în cadrul Universității..."

More
Camelia Potrovița

Camelia Potrovița
Consilier debutant

"Camelia Potrovița (n.1985) este absolventă de filologie la Colegiul Național Moise Nicoară Arad, după care a urmat cursurile Facultății de Științe Umaniste și Sociale din cadrul Universității Aurel Vlaicu. Deși..."

More
Lucian Petru Mureșan

Lucian Petru Mureșan
Consilier Superior

"Lucian Petru Mureșan (n.1972) este consilier superior în cadrul departamentului Organizare Evenimente Culturale și Sportive. A studiat Teologie Ortodoxă la Universitatea “Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca (1990-1994),iar în 2008 a absolvit Facultatea de..."

More
Mihaela Carmen Semlecan

Mihaela Carmen Semlecan
Consilier Superior

"Mihaela Semlecan (n.1963) este consilier superior în cadrul departamentului „Organizare evenimente culturale și sportive” al Centrului Municipal de Cultură Arad. Absolventă a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității de..."

More
Hegyi Adriana

Hegyi Adriana
Consilier Superior

"Adriana Hegyi (n.1985) este consilier superior în cadrul Compartimentului Organizări Evenimente Culturale și Sportive al Centrului Municipal de Cultură Arad. A absolvit Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor, specialitatea..."

More
Bernadete Demeter

Bernadete Demeter
Consilier Debutant

"Demeter Bernadete (n. 12 octombrie 1986 ) a urmat liceul Adam Muller Guttenbrunn, profil germană matern. A finalizat studiile universitare la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad licențiindu-se în Ingineria Mediului..."

More
Constantin Maria

Constantin Maria
Referent

"Maria Constantin (n. 1972) este consilier în cadrul departamentului Proiecte Culte al Centrului Municipal de Cultură. Are un traseu profesional fructuos, început în 2002 ca […]"

More
Cană Daniel

Cană Daniel
Sef Serviciu

"Daniel Cană (n. 1967) este șeful serviciului în cadrul departamentului de Proiecte Culte al Centrului Municipal de Cultură. A ocupat această funcție […]"

More
Bulboacă Dănuța

Bulboacă Dănuța
Consilier Superior

"Dănuța Bulboacă (n. 1965) este consilier superior în departamentul de Proiecte Culte al CMCA-ului. În perioada 2003-2008 urmează cursurile Facultății de Științe Economice la Universitatea “Aurel Vlaicu” Arad, astfel încât..."

More
Ham Adorian Liviu

Ham Adorian Liviu
Manipulant decor

"Adorian Ham (n.1972) este pasionat de lectură, muzică și ciclism, acesta fiind motivul pentru care a ales să schimbe registrul profesional și să se alăture echipei noastre. A urmat cursurile..."

More
Blagu Ienășesc

Blagu Ienășesc
Referent

"Blagu Ienășesc (n. 1952) este referentul muzical al CMCA-ului. În buna tradiție a centrului, pasiunea sa pentru muzică este secondată de o bogată experiență profesională, dobândită prin practica în cele..."

More
Adrian Gancea

Adrian Gancea
Consilier

"Adrian Gancea este cel mai tânăr membru al echipei noastre. A absolvit cursurile Liceul Tehnologic Sântana (2010-2014). A absolvit Universitatea Aurel Vlaicu Arad, specializarea Administrație Publică, promoția 2017. Este angajat..."

More
Ladislau Desideriu Böhm

Ladislau Desideriu Böhm
Supraveghetor

"Ladislau Desideriu Böhm (n. 1962) este supraveghetor în departamentul Administrării Clădirii Preparandiei. Și-a început parcursul profesional în 1980 în domeniul mecanicii auto, la Compania de Transport Arad. După ce își..."

More
Ramona Socaci

Ramona Socaci
Consilier

"Ramona Socaci (n.1980) este consilier în cadrul Serviciului Administrare Clădirea Preparandiei al Centrului Municipal de Cultură Arad. A absolvit Facultatea de Inginerie, specialitatea ”Tehnologia Produselor Alimentare” în cadrul Universității Aurel..."

More
Gabriel Dragoș

Gabriel Dragoș
Referent

"Gabriel Dragoș, născut la data de 05.12.1963, asistent medical, pastor, profesor de teologie, masterand în Management, Istorie și Civilizație Ebraică, Pregătire a Personalului Didactic, mediator în Programul de Formare în..."

More
Stăniș Flavius

Stăniș Flavius
Consilier Juridic

"Flavius Staniș (n. 1969) este consilier juridic al Centrului Municipal de Cultură Arad din toamna anului 2014. Având o vastă experiență în domeniul Administrației Publice, la pachet cu multă determinare..."

More
Vasiu Monica Ștefania

Vasiu Monica Ștefania
Consilier Superior

"Monica Vasiu (n. 1972) este consilier superior în cadrul CMC Arad. Este economist licențiat (2004), studiind în cadrul Facultății de Marketing, Management și Informatică din cadrul Universității de Vest ‘Vasile..."

More
Panda Elena

Panda Elena
Consilier Superior

"Elena Panda (n. 1968) este consilier superior în cadrul departamentului Financiar, Contabilitate și Achiziții Publice. În 2010 a absolvit secția Finanțe-Bănci a Facultății de Științe Economice, Universitatea “Aurel Vlaicu” Arad...."

More
Varga Ana

Varga Ana
Consilier Superior

"Varga Ana (n.1967) este consilier superior în cadrul departamentului Financiar, Contabilitate și Achiziții Publice al Centrului Municipal de Cultură Arad. Este licențiată în Științe Economice în cadrul Universității Aurel Vlaicu..."

More
Bianca Daniela Popoviciu

Bianca Daniela Popoviciu
Consilier asistent

"Bianca Daniela Micloș (n.1994) este omul cifrelor, după cum o numesc colegii, fiind pasionată de domeniul economic. Studiile arată foarte clar această preocupare a Biancăi, liceul absolvindu-l la Colegiul Economic,..."

More
Luminița Mazilu

Luminița Mazilu
Consilier

"Luminița Mazilu (n. 1970) este consilier în cadrul departamentului Financiar, Contabilitate și Achiziții Publice al CMC Arad. Este licențiată în științe economice în cadrul Universității Aurel Vlaicu din Arad (2010)..."

More
Ionela Popovici

Ionela Popovici
Consilier Superior

"Popovici Ionela (n.1978) este consilier superior în cadrul departamentului Financiar, Contabilitate și Achiziții Publice al Centrului Municipal de Cultură Arad. Este licențiată în ingineria economică în cadrul universității tehnice „Gheorghe..."

More
Papp-Balint Viorica

Papp-Balint Viorica
Consilier Superior

"Viorica Papp-Balint (n. 1969) este consilier superior la compartimentul Marketing Cultural Și Colaborări Internaționale, având în responsabilitatea sa aspectele financiare care survin în cadrul departamentului, unde îi sunt apreciate în..."

More
Ardelean Ancuța-Maria

Ardelean Ancuța-Maria
Consilier Asistent

"Ancuța-Maria Ardelean (n. 1978) a intrat în echipa Centrului Municipal de Cultură la începutul anului 2017, având ca principală responsabilitate organizarea acțiunilor prin care să se realizeze parteneriate și colaborări..."

More
Ana-Maria Șerban

Ana-Maria Șerban
Consilier asistent

"Ana Maria Șerban (n. 1991) este unul dintre cei mai tineri membri ai echipei Centrului Municipal de Cultură,. A absolvit Universitatea de Vest Aurel Vlaicu, Facultatea de Științe Umaniste și..."

More
Alina Mariș

Alina Mariș
Consilier Superior

"Alina Maris (n.1978) consilier superior, în cadrul departamentului "Promovare, marketing și turism" al Centrului Municipal de Cultură Arad. Licențiată în Științe Economice, specialitatea Contabilitate Informatică de Gestiune în cadrul Universității..."

More
Ștefan Smocov

Ștefan Smocov
Consilier Debutant

"Ștefan Ioan Smocov (n.1959) este consilier în cadrul departamentului Promovare Marketing și Turism, al Centrului Municipal de Cultură Arad. Este licențiat în Administrație Publică și în Științe Politice în cadrul..."

More
Csipai Nicoleta Maria

Csipai Nicoleta Maria
Consilier Principal

"Csipai Nicoleta (n. 1981) este consilier principal în cadrul Biroului Administrare Cinematografe al Centrului Municipal de Cultură Arad. A absolvit Facultatea de Științe Politice, specializarea Administrație publică din cadrul Universității..."

More
Nagy Leonard Adrian

Nagy Leonard Adrian
Muncitor Calificat

"Leonard Nagy (n. 1976) este angajat ca muncitor calificat în cadrul Biroului Administrare Cinematografe al Centrului Municipal de Cultură Arad. A absolvit Facultatea de Sport în anul 2002, după aceea,..."

More
Mușet Nicolae

Mușet Nicolae
Îngrijitor

"Nicolae Mușet (n. 1960) este îngrijitor în cadrul Biroului Administrare Cinematografe al Centrului Municipal de Cultură Arad. Activează în domeniul cinematografiei din anul 1988 până în 1992 după care devine..."

More
Brădean Ion

Brădean Ion
Administrator Cinematografe

"Brădean Ion (n. 1960) este administrator cinematografe la Centrului Municipal de Cultură Arad. A profesat timp de 25 de ani ca antrenor și arbitru în cadrul clubului sportiv Petrolul Arad..."

More
Pruteanu Daniel

Pruteanu Daniel
Șef Birou cinematografe

"Pruteanu Daniel (n.1966), este șef birou în cadrul Biroului Administrare Cinematografe al Centrului Municipal de Cultură Arad. A absolvit în cadrul Institutului Politehnic Iaşi Facultatea de Metalurgie - promoția 1990,..."

More