Events

  • Home
  • Event
  • Meniu cinematografic divers la cinema Arta
Meniu cinematografic divers la cinema Arta

Meniu cinematografic divers la cinema Arta

Comedii, drame, documentare, animații pentru întreaga familie, pelicule experimentale, filme europene și nu numai vor rula în luna septembrie la cinema Arta.

În prima săptămână a lunii septembrie meniul cinematografic de la  Arta include trei filme mult așteptate de către cinefilii arăeni. Dăm startul proiecțiilor marți, 3 septembrie, de la ora 20.00, cu pelicula Cinema, mon amour, în regia lui Alexandru Belc. Parte a campaniei "Salvați marele ecran", filmul documentar descrie eforturile extraordinare făcute pentru a menține deschise cinematografele vechi din România.

Continuăm vineri, 6 septembrie, ora 21.00, în grădina de vară, unde va rula pelicula Boyhood/12 ani de copilărie, în regia lui Richard Linklater. Drama a fost filmată de-a lungul a 12 ani, cu aceiași actori, regizorul urmărindu-le evoluția fizică și emoțională.

În data de 7 septembrie, începând cu ora 18.00, inaugurăm programul Filme pentru întreaga familie, ocazie cu care vă propunem să vizionați filmul Alvin și veverițele: Marea aventură, în regia lui Walt Becker.