Articles

  • Home
  • Article
  • Caravana Metropolis prezintă TEORIA ÎNTREGULUI în Parcul Eminescu

Caravana Metropolis prezintă TEORIA ÎNTREGULUI în Parcul Eminescu

Cel mai mare cinema în aer liber din România debutează în data de 7 iulie 2015, la Arad, în Parcul Eminescu.

În perioada 7 – 12 iulie 2015, de la ora 21.30, Centrul Municipal de Cultură Arad și Asociația Culturală Metropolis îi invită pe toți arădenii la cinema în aer liber.

Vor fi proiectate 6 filme de autor, utilizând cel mai performant echipament de proiecție în aer liber din România, un ecran gonflabil de 120 m², și singurul proiector digital mobil din țară, de 17.000 lumeni, care permit urmărirea filmelor la o calitate înaltă, întâlnită în marile cinematografe ale lumii.

Accesul pentru vizionarea filmelor este liber.

Săptămâna de cinema în aer liber debutează în data de 7 iulie, ora 21.30, cu filmul TEORIA ÎNTREGULUI/ THE THEORY OF EVERYTHING, în regia lui James Marsh, cu Eddie Redmayne în rolul principal, laureat al premiului Oscar pentru cel mai bun actor. Filmul descrie relaţia dintre Stephen Hawking şi soţia sa, Jane. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau studenţi la Cambridge în anii ’60, exact în vremea în care viitorul mare om de ştiinţă începea să sufere consecinţele afecţiunii care l-a paralizat, forţându-l să trăiască într-un scaun cu rotile şi să se exprime cu ajutorul unui computer.

Vizionați trailerul filmului aici :